İstanbul ‘ÖYLE SEVDİM Kİ SENİ’ EN İYİ FİLM FESTİVALİNE SEÇİLDİ

‘ÖYLE SEVDİM Kİ SENİ’ EN İYİ FİLM FESTİVALİNE SEÇİLDİ

11.02.2014 - 08:56 | Son Güncellenme:

.

‘ÖYLE SEVDİM Kİ SENİ’ EN İYİ FİLM FESTİVALİNE SEÇİLDİ

‘Öyle Sevdim Ki Seni’ filmi Miami’nin The New York Times tarafından en iyi film festivali gösterilen 9. Women’s International Film And Arts Festivali’ne seçildi.
Yapımcılığını Medyaton-Nurdan Tümbek Tekeoğlu’nun ve yönetmenliğini Orhan Tekeoğlu’nun yaptığı ‘Öyle Sevdim ki Seni’ filmi, 5-9 Mart tarihleri arasında Miami’de düzenlenen 9. Women’s İnternational Film and Arts Festivali’ne 400 film arasından seçildi ve 6 Mart’ta gösterimi gerçekleşecek.
Kadınların payının sadece yüzde 5 olduğu film endüstrisinde kadınları güçlendirmeyi ve birbirleriyle iletişim kurmasını sağlayan festival ilk organizasyonunu 2006 yılında Golden Globe ve Emmy ödüllü aktivist, aktris Ruby Dee’nin kadın sorunlarına dair konuşması ile yaptı. 2007 yılında ise The New York Times tarafından Miami’de en iyi film festivali seçildi.
6 Mart’ta The James L.Knight Center Miami’de gösterimi gerçekleşecek ‘Öyle Sevdim Ki Seni’ daha önce 4.Peloponnesian Corinthean İnternational Film Festivali’nde World Cinema “Bridges” ödülü ve 4.Truskavets İnternational TV Film Festivali’nde ise Kayhan Yıldızoğlu’nun güçlü oyunculuğu ile en iyi aktör ödülü almıştı.