Gündem Oyna Kazan 21:30 kopyasının cevabı ne? İşte Tarkan'ın ilk albümü!

Oyna Kazan 21:30 kopyasının cevabı ne? İşte Tarkan'ın ilk albümü!

22.02.2019 - 19:31 | Son Güncellenme:

Oyna Kazan 21:20 yarışması için kopya yayınladı. Yarışmacılara binlerce lira ödül dağıtan Oyna Kazan, her gün saat 13:00 ve 21:30'da canlı yayınlanıyor. Bu akşam 21:30 yarışmasının kopyası ise Megastar Tarkan'da oldu. İşte Oyna Kazan kopyası ve sorunun cevabı!

Oyna Kazan 21:30 kopyasının cevabı ne İşte Tarkanın ilk albümü

Her gün binlerce lira ödül dağıtan Oyna Kazan'da yarışmacılar canlı yayında soruları doğru yanıtlayıp para kazanmak için mücadele veriyor. Tek bir kişi kalana kadar soru sormaya devam eden Oyna Kazan'da sadece birinci değil yarışmayı üst sıralarda bitirenler de ödül kazanıyor. Her gün birer kopya yayınlayan Oyna Kazan'ın bu akşamki yarışması için ipucu Tarkan şarkıları oldu.

Haberin Devamı

İŞE OYNA KAZAN KOPYASININ CEVABI!

Oyna Kazan; 90’lardan bu yana en çok sevilen sanatçılarımızdan biri Tarkan. Peki ilk albümünde hangi şarkıların olduğuna bakalım mı birlikte? sorusu ile bir kopya yayınladı. Sorunun cevabı şöyle: "Tarkan, Yine Sensiz adını verdiği ilk stüdyo albümünü İstanbul Plak etiketiyle 26 Aralık 1992'de Türkiye'de kaset halinde satışa sundu. Albümdeki üç şarkının sözlerini tek başına yazdı, üç şarkının bestesini üstlendi ve "Kıl Oldum" şarkısıyla çıkış yaptı. 18 Haziran 1993'te albüme üç yeni versiyon ekleyerek CD halinde yeniden yayımladı. "Kıl Oldum" dışında, "Kimdi", "Gelip de Halimi Gördün mü?", "Vazgeçemem" ve "Çok Ararsın Beni (Yeni Versiyon)" şarkılarına klip çekti. Albümün toplam satışı 700.000 olarak açıklandı"

Yazarlar