Oyun Oyun geliştiricisinden PlayStation 4'e ağır eleştiri!

Oyun geliştiricisinden PlayStation 4'e ağır eleştiri!

22.06.2017 - 17:15 | Son Güncellenme:

A Way Out adlı oyunun geliştiricisi Josef Fares, yapılan röportaj da Sony'nin oyun konsolu PlayStation 4'e sitem etti. İşte Fares'in o açıklamaları.

Oyun geliştiricisinden PlayStation 4e ağır eleştiri

E3 2017 etkinliğinde tanıtılan A Way Out’un geliştiricisi Josef Fares, yaptığı bir röportajda PlayStation 4 hakkında bazı eleştirilerde bulundu.

Haberin Devamı

Fares, PS4 için şunları söyledi: "Dürüstçe söylemek gerekirse bu makine düşündüğünüz kadar güçlü değil. Beş yıllık bir PC’ye benziyor. Eğer konsollar bugünkü bilgisayarlar kadar güçlü olsaydı, bütün oyunlar daha farklı olurdu. Geliştiricilerin hepsi oyunları konsola optimize ediyor"

PlayStation 4, 2013'te piyasaya sürüldü. Sekiz çekirdekli 1.6 GHz’lik AMD Jaugar işlemcinin yanı sıra 8GB RAM ve Radeon GCN tabanlı GPU’yu sahip konsol, çeşitli depolama seçenekleri ile kullanıcılara sunuluyor. Tahminlere göre ise yeni bir Sony konsolunun çıkmasına 2-3 yıllık zaman var.

Öte yandan Fares’in geliştirdiği A Way Out, diğer tüm oyunlardan daha farklı pazarlama stratejisi uyguluyor. Oyunu oynamak için iki kişi gerekiyor. Bu yüzden oyunu oynamak istiyorsanız co-op moduyla oynamalısınız.