Teknoloji Oyun Yayıncılığında İnanılmaz İstatistik

Oyun Yayıncılığında İnanılmaz İstatistik

10.06.2016 - 14:08 | Son Güncellenme:

Twitch ve YouTube gibi sitelerde oyun yayını yapmanın milyonlarca yolu var ancak bir tanesi daha profesyonel ve bugün yeni bir güncelleme daha aldı.

Oyun Yayıncılığında İnanılmaz İstatistik

Xsplit Broadcaster ve Gamecaster, SplitmediaLabs‘ın geliştirmiş olduğu oyun yayını ve canlı yayın yapma aracı. Bugün gelen güncelleme ile beraber şirket yaşadıkları büyümeyi gözler önüne serdi. Milyonlarca insan oyunlarını internette yayınlamakta ve Xsplit her ay 200.000’den fazla yeni kullanıcı kazanıyor. 2012 yılında çıktığı günden bu yana SplitMedia 5 milyon donanımın içerisinde varsayılan olarak kendi yazılımlarının gönderildiğini belirtti.

Haberin Devamı
Büyümeye Devam Ediyor

Xsplit tarafından yapılan açıklamaya göre şirket 120 bağımsız geliştirici ve 90 YouTube ve Twitch yayıncısı ile düzenlediği Indie.Xsplit ve Xsplit Elite Partner Program projeleri dahilinde çalışıyor. Bu partnerler YouTube’da toplamda 6 milyondan fazla aboneye sahip. Twitch’te ise 4.5 milyondan fazla takipçileri bulunuyor. SplitmediaLabs pazarlama yöneticisi John Howe Marshall yaptığı açıklamada başardıkları işten gurur duyduklarını ve inanılmaz bir topluluğa sahip olduklarını dile getirdi. Bu topluluğun 2.8 güncellemesi ile beraber gelen özelliklerle daha çok eğleneceklerini umduklarını açıkladı.

Yeni Özellikler Kullanıma Sunuldu

Bugün teknoloji firması yayınladığı son güncelleme ile beraber yakaladığı momentumu sürdürmeyi amaçlıyor. Xsplit 2.8 ile önemli özellikler ve Gamecaster için güncellenmiş arayüz getiriyor. Artık videolara YouTube chat ekleme özelliği olacak ve yeni eklenti mağazası yayın aracını daha güçlü bir hale getirecek.