Ankara Oyuncak Müzesi'nin 100 Bininci Ziyaretçisine Sürpriz Karşılama

Oyuncak Müzesi'nin 100 Bininci Ziyaretçisine Sürpriz Karşılama

23.10.2017 - 13:01 | Son Güncellenme:

.

Oyuncak Müzesinin 100 Bininci Ziyaretçisine Sürpriz Karşılama

ANTALYA (AA) - Anadolu Oyuncak Müzesi'nin 100 bininci ziyaretçilerine sürpriz bir karşılama yapıldı.

Haberin Devamı

Kepez Belediyesi'nden yapılan açıklamaya göre, Kepez Belediye Başkanı Hakan Tütüncü, eşi Dr. Ayşe Tütüncü, kızı Zeynep ve AK Parti Antalya Milletvekili Gökçen Özdoğan Enç, Anadolu Oyuncak Müzesi'nin 100 bininci ziyaretçisine sürpriz bir karşılama yaptı.

Dokuma Park'taki Anadolu Oyuncak Müzesi'ne çocuklarıyla birlikte ziyarete gelen Filiz Özkan ve Suna Öztürk ikilisi, müze girişinde konfetiyle karşılandılar. Özkan ve Öztürk ikilisi beklemedikleri sürpriz karşısında şaşkınlık yaşadılar.

Anadolu Oyuncak Müzesi'nin 100 bininci ziyaretçileri olan Özkan ve Öztürk ikilisine, Kepez Macera Ormanı'nda aileleriyle birlikte akşam yemeği, müzeye giriş biletleri ve çocuklarına da çeşitli oyuncaklar hediye edildi. Tütüncü çifti, milletvekili Enç, müze küratörü Prof. Dr. Nevzat Çevik, Müze Müdürü Emrah Ünlüsoy ile müze çalışanları, şanslı ziyaretçiler ile birlikte kutlama pastası kesti. Üzerinde "3 haftada 100 bin ziyaretçi. Halkımıza şükranlarımla. Hakan Tütüncü" yazılı kutlama pastası, daha sonra ziyaretçilere ikram edildi.

Haberin Devamı

Kutlamanın ardından milletvekili Enç'e müzeyi gezdiren Başkan Tütüncü, müzenin oluşumunu, sergilerde neleri amaçladıklarını anlattı. Müzeye gösterilen ilgiden dolayı memnuniyetini ifade eden Enç, kendisinin de oyuncaklarını bağışlayacağı sözünü verdi.