Cadde 'Oyunculuğumla akıllara kazınmak istiyorum’

'Oyunculuğumla akıllara kazınmak istiyorum’

03.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Cennet’in Gözyaşları’ dizisinde Melisa karakterini canlandıran Zehra Yılmaz, “Benim için yaptığın işin hakkını vermek çok önemli. Oyunculuğumla akıllara kazınmak ve kalplere dokunmak istiyorum” dedi

Oyunculuğumla akıllara kazınmak istiyorum’

'Bodrum Masalı’ dizisiyle oyunculuğa adım atan Zehra Yılmaz, ekran serüvenine ‘Cennet’in Gözyaşları’yla devam ediyor. Yılmaz’la İstanbul Hilton Bomonti Hotel’de buluştuk. Yeni projesini, mesleğini ve Cem Belevi’yle ilişkisini konuştuk.

Haberin Devamı

- Oyunculuk maceranız nasıl başladı?

Kendimi, ne zaman bir sahne görsem orada hayal ettim. Bu hayali, hayatım için bir hedef haline getirdim. Bazen kendinizden başka birisi olmak sizin için çok büyük bir özgürlüktür. Sınırlarınızın dışına çıkabileceğiniz tek meslek de oyunculuk. Fakat bu hedefi gerçekleştirebilmemde menajerlerim İlker Bilgi ve Cüneyt Sayılın emeklerini asla ödeyemem. Kurumsal bir ilişkinin ötesinde gerçek bir gönül bağı kurdum onlarla. En büyük hayalim ve hedefim, oyunculuktu. Bundan hiç şaşmadan,
sabırla ve emekle ilerliyorum.

- Çok fazla genç isim var, rekabet yoğun. Kendinizi şanslı görüyor musunuz?

Şanslıyım evet... Ama şanstan daha çok, onu nasıl değerlendirdiğin önemli bence. Sana verilenin hakkını veriyorsan şanslısındır.

Haberin Devamı

- Yeni diziniz ‘Cennet’in Gözyaşları’ ve Melisa karakterinde sizi çeken ne oldu?

Senaryoyu okuduğum andan itibaren Melisa’yla bir bağ kurduk. O kadar güçlü bir kız ki, bazen beni bile şaşırtıyor. Gücünü soyadından değil, aşkından alıyor. Gözü kara ve aşkı için yapamayacağı hiçbir şey yok. Seviyorum onu, göz bebeğim gibi bakıyorum.

- Sette nasıl bir ortam var?

Yönetmenimiz Sadullah Celen, bize çok özel bir dünya kurdu. O dünyanın içinde bir aile olduk. Her sahne öncesi birbirimizi motive ediyoruz. Bütün ekip dişini tırnağına takıp,
emek veriyor.

- Saplantılı bir aşığı oynuyorsunuz. Gerçek hayatta aşkı nasıl yaşarsınız?

Aşkın matematiği yoktur. Aşk, birçok şeyi içinde barındırıyor. Mutluluğu, sevgiyi, tutkuyu, heyecanı, cesareti ve hırsı... Aşkı huzurla yaşıyorum. Huzurun olmadığı yerde hep havada kalır. En güzeli, huzurla işlenmiş olan ve güven duygusunu
barındırandır.

- Cem Belevi’yle ilişkiniz nasıl gidiyor? Evlilik planınız var mı?

İlişkimiz güzel gidiyor, keyfimiz yerinde. Evlilik için çok erken. Yolumuz uzun, birbirimizi tanıyıp, bu güzel zamanların tadını çıkarıyoruz.

- Oyunculuk adına hayalleriniz neler?

Benim için yaptığın işin hakkını vermek önemli. İşimi, hakkıyla yapmak istiyorum. O zaman huzurlu oluyorum. Oyunculuğumla akıllara kazınmak ve kalplere dokunmak istiyorum. En büyük hayallerimden biri Haluk Bilginer’le aynı sahneyi paylaşmaktı, ‘Kara Yazı’yla gerçek oldu. Şimdiki hedefim, Şener Şen’le oynamak.

Haberin Devamı

- ‘Bodrum Masalı’ size neler kattı?

O projenin yeri benim için çok özel. İlk işim, ilk bebeğim. Hayallerime yolculuğun ilk basamağı. Kamera tecrübesi kazandım. Güzel bir ekiple çalıştım.

‘Melisa’ya ‘kötü’ denmesini kabul etmiyorum'

Oyunculuğumla akıllara kazınmak istiyorum’

- Dizide ağlama sahneniz çok fazla. Duygusal çekimlerde zorlanıyor musunuz?

Çok zorlanmıyorum, hatta sanırım en sevdiğim sahneler Melisa’nın duygusal halleri. Dedim ya, Melisa’yı hissediyorum, sahneyi okurken gözüm doluyor. Aslında olay, oynadığına inanmak ve söylediğini duymak. İnanınca gözünden yaş da akar, ateş de çıkar. Sahne sonrası mental bir yorgunluk oluyor ama eğer çekimin duygusu içime sinerse,
o yorgunluk zaten keyfe dönüşüyor.

- Sosyal medyada ve sokakta nasıl tepkilerle karşılaşıyorsunuz?

Aşkına sahip çıkan bir kızı oynuyorum. Melisa’yı sevenler de var, sevmeyenler de. Bunu anlıyorum ama Melisa’ya kötü denmesini asla kabul etmiyorum. Kötü değil, zaafı olan bir kız ve buna yenik düşüyor. Her karakterin zaafı vardır, Melisa’nınki de Selim.

Haberin Devamı

- Estetik yaptırdığınıza dair yorumlar var...

Evet, sosyal medyadan çok soru geliyor. Hatta soru değil, ‘Estetiklisiniz’ diye yazıyorlar. Bende hiçbir estetik operasyon yok. Estetiğe karşı değilim, fakat şu an için öyle bir fiziksel ihtiyaç hissetmedim.