Cadde ‘Oyunculukta emekliyorum’

‘Oyunculukta emekliyorum’

30.12.2017 - 01:30 | Son Güncellenme:

‘Ufak Tefek Cinayetler’in Pelin’i Bade İşçil, “Oyunculukta emekliyorum. ‘Ezel’den önce bu işi ciddiye almıyordum. Tuncel Kurtiz’in sözlerinden sonra işin rengi değişti’ dedi

‘Oyunculukta emekliyorum’

Birbirlerinin açığını yakalamak için fırsat kollayan kadınların hikâyesini anlatan ‘Ufak Tefek Cinayetler’in başrol oyuncuları Gökçe Bahadır, Tülin Özen ve Bade İşçil, Vogue Türkiye’nin ocak sayısına konuk oldu. En sağlam ve sıkı takipçilerinin kadınlar olduğunu söyleyen Bahadır, “Kadınlar elbette ekranda kendi hikayelerini görmek istiyorlar. Bade’yle konuşuyorduk, ‘Dizide kadınlar arasında dönen diyaloglarda çok açık veriyoruz’ diye gülüştük. Devamlı, ipuçları veriyoruz” dedi.

Haberin Devamı

Özen de, “30’larından sonra herkes aklını başına alsın. Kadınlar, ‘Artık sende her şey var bebeğim’ deyip o güvenle yolunu kat etsin. ‘Ben böyle biriyim’ diyebilmenin rahatlığı hiçbir şeyde yok” şeklinde konuştu.

Kendisini sektörde henüz yürümeye başlamış bebek olarak gördüğünü ifade eden İşçil, “Emekliyorum daha... ‘Ezel’den önce oyunculuk ciddiye aldığım bir şey değildi. Ne zaman ki sette Tuncel Kurtiz bana ‘Kızım fiziğin güzel, yeteneğin de var, niye çalışıp kendini geliştirmiyorsun?’ dedi, o zaman işin rengi değişti. Tuncel Abi’nin yönlendirmesiyle uzun süre İpek Bilgin ve Ümit Çırak’tan ders aldım” açıklamasını yaptı.

‘Oyunculukta emekliyorum’

Ekipten memnun olduklarını belirten üçlü, sokak hayvanları için ‘Bir Kap Yemek Bir Kap Su’ kampanyasına, düzenli olarak destek olmaya çalıştıklarını söyledi.