Cadde Oyunuzu bana vermeyin

Oyunuzu bana vermeyin

27.10.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekilliği adaylığını geri çeken İbrahim Tatlıses, seçmenleri uyardı. Tatlıses, ‘Pusulalarda adımı göreceksiniz ama aday değilim. Oylarınız geçersiz sayılmasın’ dedi

Oyunuzu bana vermeyin

1 Kasım’da yapılacak seçimlerde memleketi Şanlıurfa’dan bağımsız milletvekilliği adaylığını geri çeken İbrahim Tatlıses, seçmenleri uyardı. Şanlıurfa Belediye Başkanı Nihat Çiftçi’ye yapılan silahlı saldırı sonrası adaylıktan geçen ay çekilen, Tatlıses oy pusulalarında isminin olacağını söyledi.

Haberin Devamı

‘Sizi yanıltmasın’

Oy pusulaları basıldıktan sonra adaylıktan çekildiğini söyleyen Tatlıses, “Sevgili hemşehrilerim, bilindiği gibi 1 Kasım pazar günü yapılacak seçimler için Şanlıurfa Bağımsız Milletvekili adaylığımı ülkemin birlik ve beraberliği için geri çekmiştim. Fakat ben adaylıktan çekilmeden önce oy pusulaları basıldığı için, oy pusulalarında ismimi göreceksiniz. Pusulalarda bulunmam sizi yanıltmasın. Seçimlerde aday değilim. Beni aday sanıp oy verirseniz oyunuz geçersiz sayılacaktır. Lütfen aday olduğumu sanıp bana oy vermeyin. Oylarınız geçersiz sayılmasın” diyerek Instagram sayfasında uyarıda bulundu.