Gündem Ozan Doğulu kimdir?

Ozan Doğulu kimdir?

16.03.2017 - 12:01 | Son Güncellenme:

Ozan Doğulu'nun bu görüntüleri gündeme bomba gibi düştü. 10 yıldır Ece Doğulu’yla evli olan Ozan Doğulu, önceki akşam Arnavutköy’deki Whisper adlı mekanda Tuba Peksayar’la öpüşürken görüntülendi. Peki Ozan Doğulu kimdir?

Ozan Doğulu kimdir

Ozan Doğulu, önceki akşam Tuba Peksayar’la Arnavutköy’deki Whisper adlı mekanda samimi bir şekilde görüntülendi. Dostlarıyla eğlenen ikili, ilerleyen saatlerde sarmaş dolaş ve öpüşürken objektiflere takıldı. Sabahın ilk ışıklarına kadar mekanda kalan Doğulu ve Peksayar, gazetecilerin görüntü aldığını fark edince panik olup sağa sola kaçıştı. Muhabirlerden gitmelerini isteyen müzisyen, olumsuz yanıt alınca Peksayar’ı içeride bırakıp çıktı.

Haberin Devamı

Alkolün etkisiyle ayakta durmakta zorluk çeken Doğulu, Peksayar’la ilgili sorular karşısında, sokak köpeklerini göstererek, “Onları da korumak lazım değil mi?” sözleriyle konuyu geçiştirmeye çalıştı. Müzisyenden 10 dakika sonra mekandan çıkan Peksayar ise “Ozan benim arkadaşım be!” demekle yetindi. Doğulu’nun 10 yıl önce evlendiği Ece Doğulu’dan üç kız çocuğu bulunuyor. Müzisyen iki yıl önce de Duygu Çetinkaya’yla çapkınlık yaparken görüntülenmişti.

OZAN DOĞULU KİMDİR?

13 Ocak 1972 İstanbul doğumludur. Şarkıcı Kenan Doğulu’nun abisidir. Aslen Gaziantepli'dir. Uzun süre Sezen Aksu’nun orkestrasının şefliğini üstlenmiştir. Bu aralar yoğun bir çalışma temposundan dolayı kendisini kardeşinin albüm çalışmalarına vermiştir.

KARİYERİ

Haberin Devamı

Aynı zamanda kendisine ait bir proje olan ‘Ozan Doğulu live Project’ ile çeşitli mekânlarda sahne almaktadır. Doğulu çok küçük yaşta piyano ile tanışmış, Zeki Müren de dâhil olmak üzere birçok ünlü sanatçının arkasında çalmıştır. Vaktinin çoğunu piyano çalmaya ayıran Doğulu, konservatuarı 1.lik derecesiyle bitirmiştir. 2003 yılında Sezen Aksu’nun konserinde tanışmış olduğu Ece Yosmaoğlu ile 2007 yılında Maslak Refresh The Venue’de evlenmişlerdir.

Bu evlilikten Arya adında bir kızları olmuştur. Doğulu Albümünde Sezen Aksu, Tarkan, Kenan Doğulu, Sıla, Ferhat Göçer, Ajda Pekkan, Mustafa Ceceli, Ziynet Sali gibi isimlere yer vermiştir.

ALBÜMLERİ

130 Bpm (2010)

130 Bpm Allegro (2011)

130 Bpm Moderato (2014)

130 Bpm Quartet (2015)

KLİPLERİ

Alain Delon

Hata

Sen Mutlu Ol

Bunlar da Geçer

Kaybolan Yıllar