Cadde Özcan Deniz’e ‘Mahsun’ teklif

Özcan Deniz’e ‘Mahsun’ teklif

31.07.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Özcan Deniz’in babasının vefat etmesinden sonra, cenazeye katılarak aradaki buzları eriten Mahsun Kırmızıgül, oyuncuya ‘Mucize 2’ filmi için teklif götürmeye hazırlanıyor.

Özcan Deniz’e ‘Mahsun’ teklif

Yönetmen, yapımcı ve oyuncu Mahsun Kırmızıgül’den geçtiğimiz günlerde barıştığı eski dostu Özcan Deniz’e
sürpriz teklif! ‘Beyaz Melek’, ‘Güneşi Gördüm’, ‘New York’ta Beş Minare’ ve ‘Mucize’ filmleriyle sinemada iz bırakan yapımcı, eylülde çekimleri başlayacak ‘Mucize 2’nin kadrosuna sürpriz isimler katacak. Hem senaryosunu yazıp, yönettiği hem de rol aldığı ‘Mucize’nin devamı için hazırlıklarını hızlandıran Kırmızıgül, Özcan Deniz’e konuk oyuncu olması için teklif götürecek. Yapımcı, iki hafta önce Sadık Deniz’in cenazesine katılarak, Deniz’e başsağlığı dilemiş ve aradaki buzları eritmişti.

Haberin Devamı

‘Özcan kardeşim’

‘Mucize 2’ için ekibiyle sürekli toplantı yapan Kırmızıgül, daha önceden “Kardeşim” dediği Özcan Deniz’i sette görmek ve birlikte vakit geçirmek istediğini dile getirdi. Konu hakkında karar kılan yönetmen, Deniz’e de en kısa zamanda teklif götürecek. Öyküsü ilkinden yedi yıl sonrasında geçecek olan proje, Türkiye, Türki Cumhuriyetler ve Avrupa’da 1 Mart 2019’da vizyona girecek.

Özcan Deniz’e ‘Mahsun’ teklif

Mahsun Kırmızıgül’ün yazıp yöneteceği ‘Mucize 2’ filmi 1 Mart 2019’da gösterime girecek.