Cadde Özcan Deniz filminin galasında selfi yapıp ’Kadına şiddete hayır’ dedi

Özcan Deniz filminin galasında selfi yapıp ’Kadına şiddete hayır’ dedi

15.02.2015 - 23:49 | Son Güncellenme:

SANATÇI Özcan Deniz, yönetmenliğini ve senaristliğini kendisinin yaptığı ’Sevimli Tehlikeli’ filminin Eskişehir galasında selfi yapıp izleyicilerle birlikte hep bir ağızdan ’Kadına şiddete hayır’ dedi.

Özcan Deniz filminin galasında selfi yapıp ’Kadına şiddete hayır’ dedi

Eskişehir’deki Özdilek Alışveriş Merkezi’nde bu akşam düzenlenen Sevimli Tehlikeli filminin galası öncesinde yapılan söyleşiye filmin yönetmeni ve senaristi olan Özcan Deniz, oyuncular Ayça Ayşin Turan, Ercan Deniz ve Barış Karayel katıldı. Alışveriş merkezini dolduran çok sayıda kişi Özcan Deniz ile oyuncuların cep telefonlarıyla fotoğraflarını çekti.

ARENANIN ORTASINA ATILMIŞ GİBİYİZ
Gördükleri ilgiden memnun kaldıklarını ifade eden Özcan Deniz, "İçeri girerken böyle bir atmosferle karşılaşacağımızı çok fazla tahmin etmemiştik. Bayağı arenanın ortasına atılmış gibiyiz. Ayça Karagül’de, ben Kaderimin yazıldığı gün’de oynuyorum. Şükrü’yü bugün oynadığı diziden kopartıp getiremedik. Onun adına Şeref Meselesi’nin kötüsü Sadullah’ı getirdik size. Sadullah bizim filmde de kötü rolde" dedi

KADINA ŞİDDETE HAYIR
Sevimli Tehlikeli filmin başrol oyuncularından Ayça Ayşin Turan da "Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Biz aslında bugün buraya biraz buruk geldik. Malum Türkiye’yi yasa boğan bir olay yaşadık ve bu yüzden bir yanımız hep buruk. Buradan kadına şiddete hayır diye sesleniyoruz" diye konuştu.

Ayça Ayşin Turan’ın sözleri üzerine Özcan Deniz de, "Peki şöyle bir şey yapalım mı? Bütün AVM’de bulunan herkes hep bir ağızdan ’Kadına şiddete hayır’ diye bağırabilir miyiz?’ dedi. ’Evet’ yanıtı alan Özcan Deniz, "Peki o zaman hazır olalım bir saniye, bunu da çekelim, bütün Türkiye’ye duyuralım" diyerek cep telefonunu çıkarttı, yanına filmin oyuncularını alıp arkasını izleyiciye dönerek selfi yaptı ve izleyicilerle birlikte ’Kadın’a şiddete hayır’ diye bağırdı.
Özcan Deniz, 19 yaşındaki zihinsel engelli Nur Yağmur Şahin’i sahneye çıkartarak sarıldı. Şahin’in yakınları Nur Yağmur’un Özcan Deniz hayranı olduğunu söyledi.

2 GÜNDÜR GİŞEDE MÜTHİŞ PATLAMA YAŞANDI
Özcan Deniz, Sevimli Tehlikeli adlı filmle ilgili kendisine yöneltilen soruları da yanıtladı. Deniz şöyle konuştu:
"Bu, uzun süredir Türk sinemasında çekilmemiş ihtiyaç duyulan bir filim. Hem keyifli hem eğlenceli hem de yediden yetmişe herkesi ilgilendiren ve keyiflendiren bir film oldu. Seyirci de çok sahip çıktı. Son iki gündür gişede müthiş bir patlama yaşandı. Zaten bekliyorduk bunu. Daha uzun süre serüveni devam edecek ve devam hikayesi olan bir film bu, hayırlı olsun. Filmin bazı sahneleri Türk sinemasında daha önce başka filmde rastlamadığınız tekniklerle çekildi, anlatıldı. İlk kez sadece kamera arkasında bulundum, Seyirci için de benim için de böyle yeni bir tarafı var."

Yazarlar