Cadde Özcan Deniz hamile eşini aldattı mı?

Özcan Deniz hamile eşini aldattı mı?

24.01.2018 - 12:31 | Son Güncellenme:

Kendisinden 20 yaş küçük sevgilisi Feyza Aktan ile nikâh masasına oturmaya hazırlanan şarkıcı Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi. Genç oyuncu Buse Narcı, Deniz ile bir yıldır görüşmediğini belirtirken, ünlü şarkıcı da görüntüye 'montaj' dedi.

Özcan Deniz hamile eşini aldattı mı

Ünlü sanatçı Özcan Deniz yaklaşık 1.5 yıldır aşk yaşadığı hamile sevgilisi Feyza Aktanile nikah masasına oturmaya hazırlanıyordu. Düğün hazırlıklarına başlayan çiftin arasının açıldığı öne sürüldü.

Haberin Devamı

Kanal D ekranlarında yayınlanan ‘Magazin D’ programının haberine göre; Özcan Deniz'in, müstakbel eşini eski sevgilisi Buse Narcı ile aldattığı iddia edildi. Bir otelde buluşan eski sevgililer, kameralara yakalandı.

Özcan Deniz hamile eşini aldattı mı

BUSE NARCI'DAN YALANLAMA

Instagram hesabından açıklama yapan Buse Narcı, "Bugün hakkımda çıkan haberler gerçeği yansıtmamaktadır ve tamamen asılsızdır. Basın mensuplarından rica ediyorum bu tarz haberlere itibar etmeyin. Kendisiyle bir yıldır görüşmüyorum. Yakında çocuğu olacaktır. Onun ve benim ailemi düşünerek hareket etmenizi bekliyorum, bütün basın mensubu arkadaşlardan" ifadelerini kullandı.

Özcan Deniz hamile eşini aldattı mı

ÖZCAN DENİZ: GÖRÜNTÜLER MONTAJ

Şarkıcı ve oyuncu Özcan Deniz'in instagram açıklaması ise şöyle:
"Bugün hakkımda çıkan haber gerçek dışıdır. Herkesin girip çıktığı bir yaşam alanı 'otel' diye adlandırılıp güvenlik kamerası görüntüleri montajlanarak yapılmıştır. Oranın neresi olduğu ve neden orada olduğum ailem tarafından bilinen, gizli saklı olmayan bir durumdur. Ben de ailem de üstünde durmuyoruz."

Özcan Deniz hamile eşini aldattı mı