Cadde Kerem Bürsin Çağatay Ulusoy'a meydan okudu!

Kerem Bürsin Çağatay Ulusoy'a meydan okudu!

19.04.2016 - 07:30 | Son Güncellenme:

Kerem Bürsin 'Çağatay Ulusoy'u kendinize rakip görüyor musunuz?' sorusunu spordan örnek vererek yanıtladı..

Kerem Bürsin Çağatay Ulusoya meydan okudu

Geçen yıl bir jean markasının reklam çekiminde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Kerem Bürsin ile Serenay Sarıkaya, ilkbahar yaz kampanyasının reklam filmini tanıttı.

Haberin Devamı

Düzenlenen toplantıda basının karşısına çıkan gözde çift, haklarında merak edilen soruları da yanıtladı.

Bir süre Los Angeles’ta tatil yaptıktan sonra İstanbul’a dönen çifte, birbirlerini neden Twitter’dan takip etmediklerini sorulduğunda Sarıkaya “Valla hiç farkında değilim bilmiyorum, bilinçli yapılmış bir şey değil. Sosyal medyayla pek alakamız yok” diye yanıt verdi. Bürsin ise “sosyal medyayı karıştırmaya hiç gerek yok” dedi.

Serenay Sarıkaya’nın geçen yıl beraber olduğu Çağatay Ulusoy da tıpkı Kerem ve Serenay Çifti gibi bir Jean markasının yüzü olmuştu.

Kerem Bürsin’e “Çağatay Ulusoy’u kendinize rakip görüyor musunuz?” sorusu gelince, yakışıklı oyuncu istifini bozmadan şu cevabı verdi: “Rekabet zaten yanlış bir kelime bence, hele de yaptığımız işte. Sonuçta bir nevi hepimiz meslektaşız. O yüzden bence bu durumlarda spor olsun, oyunculuk olsun, hayatta tek rakibin kendindir.” diyerek Ulusoy’u rakip olarak görmediğini göstermiş oldu.

Haberin Devamı

Haklarında çıkan evlilik soruları karşısında ise Kerem Bürsin, “Oralara girmeye hiç gerek yok, evlilik ciddi bir şey, biz şu an memnunuz.” Açıklamasını yaptı. (UÇANKUŞ)