Gündem Özel Harekat Daire Başkanlığı savaş alanına döndü

Özel Harekat Daire Başkanlığı savaş alanına döndü

16.07.2016 - 18:08 | Son Güncellenme:

Dün gece meydana gelen patlamanın ardından Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na giriş ve çıkışlar yasaklandı. Patlamanın ardından Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’nın çekilen görüntü ve fotoğraflarında adeta savaş alanına döndüğü görüldü.

Özel Harekat Daire Başkanlığı savaş alanına döndü

Türk Silahlı Kuvvetleri içinden bir grubun yaptığı darbe girişimi sırasında Gölbaşı Özel Harekat Daire Başkanlığı ve Polis Havacılık Daire Başkanlığı’nda dün saat 23.00 ve 24.00 sıralarında iki patlama meydana geldi. Gölbaşı Cumhuriyet Savcılığı patlamalarla birlikte Gölbaşı’nda şehit sayısını 42 olarak açıklarken, Gölbaşı Devlet hastanes’ndeki duyuru panosunda ise yakınlarının bilgi alması için 43 yaralının bulunduğu belirtildi.

Haberin Devamı

Patlama sonrası şehit olan ve yaralanan polisler, Gölbaşı Hasvak Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanede bugün saat 15.00 itibariyle hiçbir şehidin bulunmadığı ve 43 yaralının bulunduğu öğrenildi. Şehit olan polislerin Keçiören Adli Tıp Morguna sevk edildiği öğrenildi.

ÖZEL HAREKAT DAİRE BAŞKANLIĞI SAVAŞ ALANINA DÖNDÜ

Dün gece meydana gelen patlamanın ardından Gölbaşı Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’na giriş ve çıkışlar yasaklandı. Özel Harekat polisleri, Daire Başkanlığı’na giden yolda ellerinde uzun namlulu silahlarla nöbet tutarak, gelen vatandaşları uyardı, giriş- çıkışların yasak olduğunu belirtti. Patlamanın ardından Polis Özel Harekat Daire Başkanlığı’nın çekilen görüntü ve fotoğraflarında adeta savaş alanına döndüğü görüldü. Gölbaşı Yağlıpınar Mahallesinde bulunan TÜRKSAT’a yapılan saldırılar sonucu 2 güvenlik görevlisininin hayatını kaybettiği öğrenildi.