Kars ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ DOLU, KÖY YOLLARINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ DOLU, KÖY YOLLARINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

23.06.2016 - 14:22 | Son Güncellenme:

.

ÖZEL İDARE GENEL SEKRETERİ DOLU, KÖY YOLLARINDA YAPILAN ÇALIŞMALARI YERİNDE GÖRDÜ

Kars İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, köylerde yapılan yol çalışmalarını yerinde görerek, yapılan çalışmalarla ilgili bilgiler aldı.
Genel Sekreter Erdinç Dolu, merkeze bağlı Bulanık ve Gelirli köyü yol çalışmalarını yerinde gördü. Yol ve Ulaşım Müdürü Osman Cengiz ile birlikte Merkez Gelirli köy yolunda devam eden asfalt bakım ve onarım çalışmaları hakkında Sorumlu Ekip Başı Nejdet Kaskan’dan bilgiler alarak bakıma alınan yol da inceleme yaptı.
Köy yollarında yürütülen çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Erdinç Dolu, “Kış mevsiminin bitmesiyle birlikte köy yolu yükseltme ve genişletme çalışmalarına daha çok önem verdik. Bozulan ve yağmur sularından tahrip olan köy yollarının onarımlarını yapıp köylümüzün hizmetine sunuyoruz. Bulanık köy yolumuzda yükseltme ve genişletme çalışmasına başladık. Birkaç güne kadar bu yolu bitireceğiz. Diğer yandan merkez Gelirli köy yolunda asfalt bakım ve onarım çalışmalarımızı da yerinde gördük ve çalışmaları takip ettik. Burasının da yine birkaç gün içerisinde onarımını ve bakımı bitireceğiz” dedi.
Öte yandan İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği’nce kent genlinde bir çok köy yolunda çalışma yapıldığı öğrenildi.