Eğitim Özel okul teşvik sonuçları açıklandı! Özel okul teşvik sonucu sorgulama

Özel okul teşvik sonuçları açıklandı! Özel okul teşvik sonucu sorgulama

17.09.2018 - 11:24 | Son Güncellenme:

Özel okul teşvik sonuçları açılandı. Öğrenci ve velillerin büyük bir merakla beklediği Özel okul teşvik sonuçlarına haberimizin içeriğinden ulaşabilirsiniz. İşte özel okul teşvik sonuç sorgulama ekranı...

Özel okul teşvik sonuçları açıklandı Özel okul teşvik sonucu sorgulama

Özel Okul Teşvik tercih sonuçları az önce erişime açıldı. Binlerce öğrenciyi yakından ilgilendiren Özel Okul Teşvik tercihleri http://basvurular.meb.gov.tr adresi üzerinden sorgulanabiliyor. Özel Okul Teşvik tercih sonuçlarını sorgulamak isteyen adaylar TC kimlik numarası ve başvuru güvenlik numarasını girdikten sonra sonuçlarını sorgulayabilecek.

ÖZEL OKUL TEŞVİK DESTEĞİ BAŞVURU VE YERLEŞTİRME TAKVİMİ

Haberin Devamı

07 Eylül 2018 - Tercih İşlemi Yapabilecek Öğrencilerin İlanı

07 -14 Eylül 2018 - Öğrencilerin Tercih İşlemleri

17 Eylül 2018 - Yerleştirme Sonuçlarının İlanı

17-21 - Eylül 2018 Nakil ve Kesin Kayıt İşlemleri

24 Eylül 2018 - Ek Yerleştirme Sonuçlarının İlanı

24-28 Eylül 2018 - Ek Yerleştirme Kayıt İşlemleri

EĞİTİM VE ÖĞRETİM DESTEĞİ NE ZAMAN ÖDENECEK?

Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin eğitim ve öğretim destek bedeli %35’i Kasım, %35’i Şubat ve %30’u Haziran ayına olmak üzere öğrenim gördükleri okullarına ödenecektir.

TEŞVİK TERCİH SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ

Eğitim ve öğretim desteği almaya hak kazanan öğrencilerin Bakanlıkça eğitim ve öğretim desteği verilen ve destek verilme şartlarını taşıyan farklı bir okula nakil olmaları halinde, öğrenciye nakil olduğu okulun türüne göre eğitim ve öğretim desteği
ödemesine devam edilir. Bu durumdaki öğrenciler için yapılacak ödemeler, ödeme tarihlerinde e-Okulda oluşturulan liste üzerinden kayıtlı olduğu okuluna yapılır.

Haberin Devamı

Eğitim ve öğretim desteği kapsamında bir özel okula yerleşen ve yerleştiği okula kaydını yaptıran öğrenciler ile eğitim ve öğretim desteği devam eden ara sınıf öğrencileri eylül ayı içerisinde başka bir okula nakil olmaları hâlinde eğitim ve öğretim desteği hakkını kaybederler.

İL KONTENJANLARI 2018