Gaziantep ÖZEL SANKO OKULLARI ANASINIFI YEŞİL BAYRAK” İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

ÖZEL SANKO OKULLARI ANASINIFI YEŞİL BAYRAK” İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

31.05.2016 - 17:54 | Son Güncellenme:

.

ÖZEL SANKO OKULLARI ANASINIFI YEŞİL BAYRAK” İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ

Özel Sanko Okulları Anasınıfı Eko-Okullar Programında sürdürdükleri başarılı çalışmalar sonucunda Yeşil Bayrak ödülünü almaya hak kazandı.
Özel Sanko Okulları Anasınıfı, dünya çapında 53 ülkede uygulanan ve öğrencilere çevre bilinci kazandırmak, çevre yönetimi ve sürdürülebilir kalkınma eğitimi vermek amacıyla hayata geçirilen Eko-Okullar Programında başarılı çalışmaları nedeniyle Yeşil Bayrak ödülünü aldı.Ankara Cer Modern Sanatlar Merkezinde düzenlenen ödül töreninde Özel Sanko Anasınıfı Koordinatör Öğretmeni Esra Doğan tarafından Yeşil Bayrak ödülü teslim alındı. Özel Sanko Okulları Anasınıfı Müdür Yardımcısı Hatice Adıyaman, yeşil bayrak ödülü ile ilgili yaptığı değerlendirmede çevreye saygılı, doğanın ve doğal kaynakların kıymetini bilen bir nesil yetiştirebilmek amacıyla katıldıkları programda iki yıl boyunca özveri ile çalışıp daha güzel, yeşil ve yaşanabilir bir dünya için çaba harcadıklarını söyledi.
Öte yandan Yeşil Bayrak ödülü uluslararası düzeyde tanınan ve saygınlığı olan, çevreye duyarlı okulu simgeleyen bir eko etiket anlamına geliyor.