Eğitim Özel Uğur Anadolu Lisesi 11. kariyer günü buluşması

Özel Uğur Anadolu Lisesi 11. kariyer günü buluşması

08.01.2016 - 13:50 | Son Güncellenme:

Özel Uğur Anadolu Lisesi, gençlerin sağlam bir donanımla geleceğe hazırlanmasını hedefliyor. Ezberleri bozmak, tanıyarak ve yaşayarak öğrenmek bilginin kalıcılığını sağlarken gençlerin bakış açısında fark yaratıyor.

Özel Uğur Anadolu Lisesi 11. kariyer günü buluşması

1990 yılında çağdaş, demokratik, günün koşullarını iyi analiz edebilen bireyler yetiştirmek amacıyla kurulan Özel Uğur Anadolu Lisesi 26. yılında. Özel Uğur Eğitim Kurumları 46 yılı aşkın tecrübesini kurduğu okulun felsefesine de yansıtmış Kemal Koçak önderliğinde her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen, alanında lider bir eğitim kurumudur.

Haberin Devamı

Bireyin hayat boyu başarısında eğitimin öneminin farkında olan Özel Uğur Anadolu Lisesi, meslek seçiminde dikkat edilmesi gereken unsurları “Mesleki Farkındalık Haftası” etkinlikleri kapsamında çeşitli çalışmalarla tanıtmakta, böylelikle meslek seçiminin önemini farklı tekniklerle vurgulamayı hedeflemektedir. Etkinliklerin ilki olan “Meslek Tanıtım Paneli” Özel Uğur Anadolu Lisesi Konferans Salonunda düzenlendi. Panele katılan MEF Üniversitesi, Kadir Has Üniversitesi, Bahçeşehir Üniversitesi ve Kültür Üniversitesi öğretim üyeleri gençlere tercih edecekleri bölümler hakkında bilgi verdi, öğrencilerin ileride seçecekleri mesleklerle ilgili sorularını cevapladı.

Etkinliler Özel Uğur Anadolu Lisesi Kapalı Spor Salonunda ülkemizin seçkin 30 üniversitesinin katılımıyla düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı” ile devam etti. Öğrenciler üniversite yetkilileri ile bire bir görüşerek tercih yapacakları bölüm hakkında bilgi aldı.