• Naim'e gün doğdu
  • 'Mutlu' başlayalım
  • Aborjin protestosu
  • Halil Halil'e karşı
  • Olimpiyat baba
  • Yolunuz altın olsun
  • Çin’in bombası patladı DOPİNG
  • Madalya Mahkumları
  • Partner İsyanı
  • Kürsüye Pupa Yelken
  • Sidney şova hazır
  • Ring Altına Sevdalı
  • Küstahlık
  • Sidney ayağa kalktı
  • Gönlümüzün şampiyonu
  • Sidney'e Nişan Aldık
  • Sözlüğümde korku yok
  • "Hamza bitmedi"
  • Bu Kez Mutlaka
  • Boksta Skandal
  • Dikkat Jaws var
  • Umutlar Serbest
  • 'Mutlu' başlayalım

           Sidney 2000 Olimpiyat Oyunları'nın ilk gününde gözlerimiz, 56 kiloda yarışacak haltercimiz Halil Mutlu'da olacak. İkinci kez olimpiyat şampiyonluğu için mücadele edecek olan Mutlu'nun yarışması TSİ 10.30'da başlayacak.
           Sidney'de ilk gün ayrıca sporcularımız boks, okçuluk, yüzme ve atıcılık dallarında da yarışmalara başlayacaklar. Boksta 54 kilo temsilcimiz Agasi Ağagüloğlu ve 67 kiloda Bülent Ulusoy ilk tur maçları için ringe çıkacaklar.
           Judoda ilk turu bay geçen Neşe Şensoy, yine bugün yapılacak ikinci turda Ukraynalı Lusnikova ve ABD'li Meece maçının galibiyle karşılaşacak.
           Okçularımız bireysel sıralama turunda mücadele edecekler.
           Yüzmede bayanlar 100 metre kelebekte Ayşe Diker ikinci seride yarışacak. Erkekler 400 metre serbestte Aytekin Mindan yine ikinci seride mücadele edecek. Hakan Kiper de 100 metre kurbağalamada üçüncü seride yüzecek.
           Atıcılıkta Oğuzhan Tüzün, trap ilk seride eleme turunda yer alacak.