Özen Gösterebilmek; Sevdiklerine, Çalışmaya, Herşeye...

Ben biraz çalışayım…

Çünkü Pazartesi günü TOG Bazar var. Ortaköy’deki tarihi Esma Sultan Yalı’sında. Toplum Gönüllüleri Vakfı benim için ayrı bir yer taşıyor. Vakıfta hiçbir maddi karşılık beklemeden gönülden çalışan arkadaşlarıma saygı ve hayranlık duyuyorum. Bu yıl kapılarını hepimizin yüreğini derinden yakan bir konu için açıyorlar. Çocuk hakları için. Kapı girişinden toplanacak gelir, bu konu için oluşturulacak bir fona aktarılacak. Ne kadar çok insan gelirse, o otuz lira’lar çoğalacak, istismar gören o kadar çok çocuğun hayatına dokunacak.

Haberin Devamı

TOG Bazar’ın benim için ayrı ve çok önemli bir yanı daha var. Uzun yıllar sürdürdüğüm mimarlık mesleğimi başka bir platforma taşıyarak yarattığım tasarım ve mücevher markası House of DIV, bundan tam iki yıl önce ilk kez TOG Bazar’da sizlerle buluştu. Bize çok uğurlu geldi. Her yıl onlarla olmak, her yıl başka bir sosyal sorumluluk projesinde yer almak bir gelenek oldu. Paylaşmanın, yardım etmenin, almadan vermenin keyfi hiç bir şey de yok. Daha aktif, daha çok çalışmak istiyorum bu gönülden yapılan işlerde. Bu arada hala poşetlerim hazır değil, ürünler atölyede, nakliyecinin organize edilmesi gerek.

Ben biraz çalışayım en iyisi…

Bu kadar çok çalışmam lazım derken bana bu yaşam sevincini, bu enerjiyi ne veriyor biliyor musunuz? Sevdiklerimle geçirdiğim zamanlar. Bir kahve için ayrılan kısacık bir an. Birlikte olabilmek için yapılan fedakarlıklar. Insanın sevdikleri için özveride bulunması harika birşey değil mi? İşte bu kısa molalar beni dinamik tutuyor, o paylaşımlar. Bunu takdir eden, aynı özeni size gösteren insanlarla dopdolu bir çevrede olabilmek. Ne büyük haz, ne büyük zenginlik.

Fırsatınız olursa 30.Mayıs.2016, Pazartesi günü 10.30-19.30 arası, Esma Sultan’a uğrayın lütfen. Hem Boğaz kıyısındaki bu tarihi atmosferi deneyimleyin, hem yüz yüze tanışma fırsatımız olsun, hem de en önemlisi çocuklar için, çocuklarımız için birşeyler yapmış olmanın keyfini yaşayalım birlikte. Bütün dünya çocukların o saf ve tertemiz mutluluğuyla dolu olsa…. Nasıl da güzel olur herşey, değil mi…

Haberin Devamı

Ben artık biraz çalışayım en iyisi :)

Aşk’la