Sivas Özgecan Hanımlar Yaşam Merkezi Açılıyor

Özgecan Hanımlar Yaşam Merkezi Açılıyor

06.03.2018 - 18:12 | Son Güncellenme:

.

Özgecan Hanımlar Yaşam Merkezi Açılıyor

Sivas Belediyesi tarafından yaptırılan Özgecan Hanımlar Yaşam Merkezinin açılışı 11 Mart’ta gerçekleştirilecek.
Toplumda kültür sanat ve estetik bilincini yaygınlaştırmak, kültürel zenginliklerin korunup geliştirilmesine katkıda bulunmak, kadınların yeni bilgi ve becerilerle donatarak meslek sahibi yapmak amacıyla çalışmalarını sürdüren Sivas Belediyesi, Bahtiyarbostan Özgecan Hanımlar Yaşam Merkezi ile hizmet kalitesini artırıyor. 5 katlı olarak toplam bin 680 metrekare alanda hizmet verecek olan yaşam merkezi; 12 dersliği, konferans ve sergi salonları, çocuklar için oyun odaları ve çeşitli sosyal alanlarıyla 11 Mart Pazar günü hizmete açılıyor.
Kuran-ı Kerim, Arapça, hazır giyim, mefruşat, resim, tel kırma, rölyef, nakış, deri kösele, kuaförlük, filografi, çağrı merkezi ve cilt bakımı gibi birçok kursun düzenleneceği hanımlar yaşam merkezi, vatandaşların her türlü ihtiyacına cevap verecek şekilde tasarlandı.
Özgecan Hanımlar Yaşam Merkezi’nin kendilerine yeni bir ortam sunduğunu dile getiren kursiyerler, buraya gelmeden önce hayatın sıkıntılarını yoğun bir şekilde hissettiklerini dile getirerek, “Burada çeşitli kurslarla tanıştık, ruhsal yönden yaşadığımız sıkıntılardan ve stresten kurtulduk. Tüm Sivaslı hanımlarını bu kurslara bekleriz." diye konuştular.