Cadde Özgü Namal’dan bebek provası!

Özgü Namal’dan bebek provası!

18.11.2014 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’nin dört aylık hamile jüri üyesi Namal, bir yarışmacının altı aylık bebeğini görünce kucağına alıp, doya doya öperek sevdi

Özgü Namal’dan bebek provası

Sevgilisi Serdar Oral’dan dört aylık hamile olan ve bebeği için hiçbir masraftan kaçınmayarak Bebek’te Boğaz’a karşı bir ev aldığı konuşulan Özgü Namal’ın bebek sevgisi herkesi güldürdü. Anne adayı Özgü Namal jüri üyesi olduğu ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’ yarışmasında Resul Sofiyev’in bebeğini görünce duygularına hâkim olamadı.

‘Getir onu buraya’
Sofiyev performansını sergiledikten sonra oylamaya geçildiği anda Alp Kırşan’ın babasının yanına çıkardığı altı aylık bebeği gören Namal, bebeği görür görmez yanına getirilmesini istedi. Kırşan’a “Getir onu” diyerek bebeği yanına çağıran Namal, adı Aylin olan bebeği kucağına alıp bol bol öptü.
Diğer jüri üyeleri Eser Yenenler ve Murat Boz’un, bebeğin çok yakıştığını söylemeleri üzerine Namal, “Bu kadar güzel bir şey kime yakışmaz” dedi. Namal’ın belirginleşen karnını gizlemek için bol kırmızı bir bluz giydiği de gözlerden kaçmadı. Namal, doğacak olan çocuğuna Nefes ismini koyacak. Sofiyev, Namal’dan ‘Evet’ oyu aldı.