Gündem Özgü Namal'dan ilginç doğum yöntemi

Özgü Namal'dan ilginç doğum yöntemi

02.05.2016 - 11:22 | Son Güncellenme:

Özgü Namal ilk çocuğunda olduğu gibi yine hipnoz yöntemiyle doğum yapmayı deneyecek. 2015 yılında oğlu Nefes'i hipnoz yöntemiyle dünyaya getiren Özgü Namal, 2. çocuğunu da bu yöntemle dünyaya getirecek. 1,5 aylık hamile olan Özgü Namal'ın şimdiden nefes terapilerine başladığı konuşuluyor.

Özgü Namaldan ilginç doğum yöntemi

Özgü Namal'ın doğum yöntemi olarak hipnozu seçmesi konuşuluyor. Nefes terapisti Serdar Oral ile birlikteliğinden Nefes adında bir oğlu olan Özgü Namal 1,5 aylık hamile.Anne olduktan sonra dizi setlerine ara veren güzel oyuncu bütün vaktini oğlu ev eşi ile geçiriyor.

İkinci kez annelik heyecanı yaşayan Namal, ilk doğumunda olduğu gibi ikinci bebeğini de hipnoz yöntemiyle dünyaya getirmeye karar verdi.

Hipnotik doğum

Hipnoz ile doğum yönteminde;anne adayının hissettiği stres,öğrenilmiş doğum korkuları ve acı sendromu ortadan kaldırılarak tüm doğum sürecini rahat ve huzurlu geçirmesi sağlanır. Anne adayı bu süreçte hipnotik durumda aldığı doğru telkinlerle doğum konusundaki tüm kaygılarından arındırılır.Seanslar esnasında öğretilen doğru davranış bilinci anne adayına doğum sonrasındaki süreçte de yardımcı olacaktır. Hipnoz ile doğal doğum sürecine giren anne adayları rahat bir bilinç düzeyinde oldukları için doğumun her aşamasında ihtiyaç duyacakları enerjiyi kaybetmeyeceklerdir.