Kayseri ÖZHASEKİ KADINLARA HİTAP ETTİ

ÖZHASEKİ KADINLARA HİTAP ETTİ

13.02.2014 - 15:18 | Son Güncellenme:

.

ÖZHASEKİ KADINLARA HİTAP ETTİ

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, Ak Parti Kadın Kolları'nın Mevlana Mahallesi'nde düzenlediği toplantıya katıldı. Toplantıda Başkan Özhaseki için "Analar Seninle Gurur Duyuyor" sloganları atıldı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki'nin eşi Neşe Özhaseki ile birlikte iştirak ettiği Ak Parti Kadın Kolları'nın Sabah Kahvesi adını verdiği toplantıya Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı, Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden ve Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik de katıldı.
Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Venhar Pakırtaşı ve Kocasinan İlçe Başkanı Hüseyin Cahit Özden'in kısa birere selamlama konuşmasının ardından söz alan Kocasinan Belediye Başkan Adayı Mustafa Çelik projelerini anlattı ve Kocasinan'da yepyeni bir başlangıç için destek istedi.
"MUSTAFA ÇELİK'E GÜVENİM TAM"
"Analar seninle gurur duyuyor" sloganları eşliğinde konuşmasını başlayan Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ise yaptıkları hizmetlerden bahsetti. Bugüne kadar ne söylemişse yerine getirdiğini ifade eden Başkan Özhaseki, "İnsanların karşısına çıktığımızda bir şey söyleyip de insanları kandıralım ve oy alalım gibi kaygımız olmadı. İlk günden beri inandığımız, yapabileceğimiz, doğru olan ne varsa onu söyledik. İnsanlar da buna göre bize güvendiler. Allah'a şükür ki söylediklerimizin hepsini yerine getirdik. Çünkü biz burada yaşıyoruz, buranın çocuğuyuz. Yarın bir gün görevlerimizi bırakacağız ve buralarda oturacağız. Karşılıklı muhabbet edeceğiz. Hiç kimsenin yüzü bize karşı ekşisin istemeyiz. Görünce 'Allah razı olsun, eline sağlık' densin, bir bardak çay ikram edilsin bu bize yeter. Kocasinan Belediye Başkan adayımız Mustafa Bey ile geçmişimiz çok eskilere dayanır. Birlikte vakıf hizmetleri yaptık, o yollardan birlikte geçtik. Siyasette de uzun yıllardır beraberiz. Mustafa Bey'e güvenim tam ve Kocasinan'a çok güzel hizmetler yapacağına inanıyorum" dedi.
Toplantının sonunda Başkan Özhaseki ve beraberindekileri uğurlayan bir kadın, Adana'da yaşadığını belirterek, "Kayseri İstanbul'da dahi imreniliyor. Bu güzellikleri yaşatmanızın dezavantajı başka şehirlere adapte olamıyoruz. Adana'da bu güzellikleri göremiyoruz" diye konuştu.
Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki Mevlana Mahallesi'ndeki toplantının ardından yine Mevlana Mahallesi'nde bulunan Arife Bölükbaş'ın işlettiği Bereket Unlu Mamulleri Pasta ve Börek Evi'ni ziyaret ederek ürünlerin tadına baktı.
Başkan Özhaseki daha sonra ALY'S Tasarım Atölyesi adlı bir işyerini hayırlı olması dilekleriyle hizmete açtı.