Editörün Seçtikleri P.F Chang’s’e Gel “Karneni Göster Menüyü Kap”

P.F Chang’s’e Gel “Karneni Göster Menüyü Kap”

12.06.2015 - 15:35 | Son Güncellenme:

Asya mutfağının lezzetli yemeklerini paylaşım kültürü ve iyi servis hizmetiyle sunan P.F Chang’s karne gününde çocuklara sürpriz menü hazırlıyor.

P.F Chang’s’e Gel “Karneni Göster Menüyü Kap”

P.F Chang’s, çocukların heyecanla beklediği yaz tatili başlangıcı olan karne gününe yönelik, hazırladığı menüsünü ön plana çıkarıyor. 06 – 12 yaş arası, ailesiyle P.F Chang’s’e gelen çocuklar, 12-13-14 Haziran tarihlerinde hediye menüden faydalanabiliyor.

Haberin Devamı

P.F Chang’s, çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirmek, onlara ilk karne hediyelerini vermek isteyen ailelere lezzetli deneyim fırsatı sunuyor. P.F Chang’s’in zengin Uzakdoğu mutfağından diledikleri yemekleri seçen aileler çocuklarına, çocuk menüsünü hediye edebiliyor. Çocuklar siparişlerini beklerken, boyama kitapları ve oyunlarla eğlenceli zaman geçirecek.

Çocukların gelişimi için en besleyici yemekleri farklı sunumlarla hazırlanan P.F. Chang’s’de, Uzakdoğu mutfağı kültürü ve felsefesiyle birlikte özel menüsü, kokteyl ve soslarıyla da müşterilerine ayrıcalıklı hizmet sunuyor.

Panelenmiş karidesleri, Dynamite Shrimp’i, acılı baharatları, salataları, P.F Chang’s’in en çok tercih edilen lezzetleri arasında yer alıyor. Kırmızı et sevenlere soğanlı dana eti Mongolian Beef, tatlı ekşi sos hayranlarına Sweet&Sour Chicken, acı severlere Dali Chicken, karidesten vazgeçemeyenlere Kung Pao Shrimp, sebze severlere Coconut Curry Vegetable ve noodlesız yapamam diyenlere tavuklu, sebzeli ve etli seçenekleri olan Lo Mein Noddle sunuluyor.

Yazarlar