Teknoloji Panasonic, Efsane Technics SL-1200’ü Geri Getirecek!

Panasonic, Efsane Technics SL-1200’ü Geri Getirecek!

03.09.2015 - 17:20 | Son Güncellenme:

Panasonic bir efsaneyi bünyesine kattı, Technics. Dj’lere en sevdikleri turntableları sorduğunuzda bir çoğunun Technics SL-1200 modeli olduğuna yemin ettiğine şahit olabilirsiniz.

Panasonic, Efsane Technics SL-1200’ü Geri Getirecek

Panasonic bir efsaneyi bünyesine kattı, Technics. Dj’lere en sevdikleri turntableları sorduğunuzda bir çoğunun Technics SL-1200 modeli olduğuna yemin ettiğine şahit olabilirsiniz. 2007’den beri üretilmemesine rağmen süper kullanışlı olan Technics SL - 1200 modeli hala daha müzik dünyasında altın bir standart olarak kabul ediliyor. Eğer bunun hayranlarından bir tanesiyseniz herhalde Panasonic’in Technics ürünlerini müzik markası altında büyük bir yelpaze ile geri getireceğini duyunca sevineceksiniz. Hala daha detayların çok büyük bir bölümü bilinmiyor ancak turntablelar müzik kalitesini geliştirmek için direct-drive motoru kullanacak. Ürünler Panasonic’in önümüzdeki mali yılına kadar çıkmayacak.

Haberin Devamı

Bu Nisan 2016 ile Mart 2017 arasında bir tarih demek oluyor. Ancak daha fazla geliştirme zaman daha iyidir. Hepsinin ötesinde SL-1200 için bu çok önemli çünkü üreticiler bu efsanenin devam etmesini istiyor. Aceleye gelmiş bir ürün yardımdan çok acı getirir. Ayrıca bugün sadece Technics ürünleri duyurulmadı. Panasonic ev müzik sistemi ürünlerine yeni bir üçlüyü duyurdu. Bunların arasındaki yıldız su götürmez bir şekilde EAH-T700. Geniş çaplı 50mm ana sürücü ve 14mm süper tweeterlar ile bu yeni kulaklık teorik olarak size oldukça geniş bir ses aralığı sunacak. Ayrıca Grand Class G30 seriside var. Hem referans sınıfı amfi hemde evde bir müzik ağı oluşturmanızı sağlayan ürün Ottova Premium sınıfı C500 Hifi sistemi ve siyah C700 hoparlörler kadar iyi. Ancak piyasaya çıkış tarihleri ve fiyatları hakkında bir bilgi yok. Görünen o ki Panasonic sadece Technics markası ile bile çok para kazanacak.