Cadde 'Para evladın yerini dolduramaz'

'Para evladın yerini dolduramaz'

06.02.2018 - 10:13 | Son Güncellenme:

İzzet Yıldızhan, The Savoy Ottoman Palace’de sahneye çıktı. Üç ayrı kadından 9 çocuğu olan şarkıcı, dünya listelerinde birinci en büyük baba olduğunu, çocukları çok sevdiğini, bu yüzden takdir edilmesi gerektiğini söyledi.

Para evladın yerini dolduramaz

Evlat sahibi olmayan ünlüler hakkında çarpıcı açıklamalarda bulunan İzzet Yıldızhan, "Şu an Türkiye’de çok pişman starlar var. Gençliklerinde çocukla uğraşmamak ve çocuğun onları engelleyeceğini düşündükleri için çocuk yapmamışlar. Şimdi de çocuk yapamıyorlar. Onun yerini dolduramıyorlar. Yalnız kalmışlar, pişmanlar. Özellikle yaşı daha ileri olanlar daha da pişmanlar. Para evladın yerini dolduramaz. Ben evlatlarımla kısa zaman da geçirsem kaliteli zaman geçiriyorum, onlarla ilgileniyorum, onlar benim herşeyim" dedi.

Haberin Devamı

Geçtiğimiz günlerde kadınlar ile ilgili açıklaması tepki çeken şarkıcı, "Bana belden aşağı vurmak isteyenlerin hepsi kıskanç ve içinde bana karşı kötü şeyler olan insanlar. Özellikle feministler bunların başında geliyor. Burada kadınları taban almıyorum. Çünkü benim annem de bir kadın. Özellikle 3-5 erkek düşmanı, mutsuz insanlar benimle uğraşıyorlar. Beni, ailemi ve çocuklarımı üzmesinler. Benim hayatımda 3 kadın yok ki böyle söylemlerde bulunuyorlar" ifadelerini kullandı.