Cadde Paramparça 15. bölümde karar zamanı-İzle

Paramparça 15. bölümde karar zamanı-İzle

09.03.2015 - 10:26 | Son Güncellenme:

Paramparça 15. bölümde izleyenleri ekrana kilitledi. Son bölümü ile Star Tv ekranlarına gelen Paramparça dizisinde Gülseren Cihan'ın teklifini kabul etti. Cansu ve Hazal arasındaki gerginlik arttı. İşte Paramparça son bölüm ve detaylar...

Paramparça 15. bölümde karar zamanı-İzle

Başrollerinde Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay'ın yer aldığı Paramparça dizisi dün akşam 15. bölüm ile ekrana geldi. Yeni bölümleri heyecanla beklenen dizide neler olacak merak konusu. Paramparça son bölüm ile ilgili merak ettiğiniz soruların yanıtı haberimizin detayında..

Haberin Devamı

Ve kızlar karar verir…

Dilara’nın yalıdan gitmesini istediği Hazal, son çare olarak intiharı dener. Hazal bunu yalıdaki varlığını koruyabilmek için yapmıştır ama Dilara için işler artık iyice kontrolden çıkmıştır. Bundan sonra Gülseren ve Dilara değil, Hazal ve Cansu kiminle yaşamak istediğine karar vermek zorundadır. Her ikisinin de tercihleri şaşkınlık uyandırır.

Dilara’nın korkunç planı

Kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda olan Gülseren’e yardım edebilecek tek kişi Cihan’dır, eğer Gülseren onun yardım önerisini kabul ederse bambaşka bir hayatı olacaktır. Öte yandan Dilara da boş durmaz ve akıllara durgunluk verecek bir karşı hamle yapar.

Alper’in komadan çıkması, işleri iyice karıştırır.

Yayın Günü: 9 Mart Pazartesi

Haberin Devamı

Yayın Saati: 20.30

PARAMPARÇA YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ