Yaşam Paramparça 15. bölüm

Paramparça 15. bölüm

09.03.2015 - 10:58 | Son Güncellenme:

Yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça, pazartesi akşamı 15. bölümüyle 20.30’da Star TV’de.

Paramparça 15. bölüm

Dünyanın en büyük bağımsız yapım şirketi Endemol’ün yapımcılığını üstlendiği ve yayına girdiği günden bu yana ekranların en çok izlenen dizisi olan Paramparça, pazartesi akşamı 15. bölümüyle 20.30’da Star TV’de.
Erkan Petekkaya ve Nurgül Yeşilçay’ın başrollerini paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a yönetmenliği ise Cevdet Mercan’a ait dizide bu hafta nefesler tutulacak.

Dünyada 1 numara

Geçen hafta sosyal medyada açılan #KerimanHalamOlsahashtagiyle dünya çapında en çok konuşulan konu olan Paramparça’ya bu hafta Cansu ve Gülseren arasındaki duygusal konuşma damga vuracak…
-Anne kokuyorsun…
-Nasıl kokar anne?
-Sen gibi…

Ve kızlar karar verir

Dilara’nın yalıdan gitmesini istediği Hazal, son çare olarak intiharı dener. Hazal bunu yalıdaki varlığını koruyabilmek için yapmıştır ama Dilara için işler artık iyice kontrolden çıkmıştır. Bundan sonra Gülseren ve Dilara değil, Hazal ve Cansu kiminle yaşamak istediğine karar vermek zorundadır. Her ikisinin de tercihleri şaşkınlık uyandırır.

Dilara'nın korkunç planı

Kendisine yeni bir hayat kurmak zorunda olan Gülseren’e yardım edebilecek tek kişi Cihan’dır, eğer Gülseren onun yardım önerisini kabul ederse bambaşka bir hayatı olacaktır. Öte yandan Dilara da boş durmaz ve akıllara durgunluk verecek bir karşı hamle yapar.
Alper’in komadan çıkması, işleri iyice karıştırır.

Paramparça, soluksuz izleyeceğiniz yeni bölümüyle 20.30’da Star TV’de

Paramparça | Yeni Bölüm | Pazartesi 20.30 | Star TV

Yazarlar