Cadde Paramparça 18. bölümde intikam-İzle

Paramparça 18. bölümde intikam-İzle

30.03.2015 - 10:04 | Son Güncellenme:

Paramparça dün akşam yayınlanan 18. bölümü ile ekranlara kilitledi. Pazartesi gününün reyting rekortmeni dizisi Paramparça'da Hazal kazadan nasıl kurtuluyor? İşte Paramparça 18. yeni bölümden merak ettiğiniz detaylar..

Paramparça 18. bölümde intikam-İzle

Paramparça

Haberin Devamı

Bindiği otomobil kurşun yağmuruna tutulan Hazal o otomobilden sağ çıkmayı başarır ama artık cinayetin görgü tanığıdır ve üstelik de kimliği deşifre olmuştur.

Dilara boş durmuyor

Cansu yalıya geri dönmek zorunda kalır. Verdiği hiçbir sözü tutmayan Özkan artık hem Dilara hem de Cihan’ın hedefindedir. Dilara ve Cihan’dan intikam almak isteyen Özkan, Almanya’daki hapishaneden kendisini Dilara ve Rahmi Bey’in çıkarttığını Cihan’a anlatır.

Ailesinin kendisine ihanet ettiğini anlayan Cihan, Dilara’dan boşanmaya kesin olarak kararlıdır ancak Dilara’nın da Cihan’a büyük bir sürprizi vardır.



Ayta Sözeri ‘Paramparça’ dizisinin kadrosuna dahil oldu!

Paramparça 18. bölümde intikam-İzle
Sevilen sanatçı Ayta Sözeri, Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya’nın başrolleri paylaştığı ‘Paramparça’ dizisinin kadrosuna dahil oldu.
Hapishane de ki Keriman’ın belalısı Nezaket’i canlandıran Ayta Sözeri, Hanımağa rolüyle seyircilerin beğenisini kazandı. Reyting rekorları kıran ‘Paramparça’nın ilerleyen bölümlerinde izleyiciyi büyük sürprizler bekliyor.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA YENİ BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Yayın Günü: 30 Mart Pazartesi

Yayın Saati: 20.30

PARAMPARÇA 18. BÖLÜM FRAGMANI