Gündem Paramparça 34. bölümde Dilara'ya büyük sürpriz-İzle

Paramparça 34. bölümde Dilara'ya büyük sürpriz-İzle

25.09.2015 - 10:54 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi yeni bölümüyle izleyenlerinin ekranlarına geliyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın yeni bölümünde neler olacak? İşte Paramparça 34. bölümden fragman ve detaylar..

Paramparça 34. bölümde Dilaraya büyük sürpriz-İzle

Paramparça dizisi izleyenelerine yine yepyeni bir bölümle daha geliyor. Star Tv'nin ekranlara kilitleyen dizisi Paramparça2nın bu hafta yayınlanacak bölümünde neler olacak? İşte Paramparça yeni bölümden detaylar..

Haberin Devamı

AŞK, DAYANMA GÜCÜ VERİYOR

Cihan ve Gülseren’in yakınlaşmasına tanık olan Cansu’nun, öz babası Özkan’ın yanına taşınması, bütün dengeleri alt üst eder. Ancak bu kez, Cihan ve Gülseren geri adım atmayıp, aşklarına sahip çıkar. Gülseren hayatının en büyük sınavıyla karşı karşıya olduğunun farkında değildir.

DİLARA’YA BÜYÜK SÜRPRİZ

Cihan’ın Gülseren’e olan aşk itirafıyla, Dilara’nın Cihan’ı geri kazanma umudu tamamen tükenir. Dilara zor günler geçiririken karşısına bir anda, Harun’un çıkması, Dilara’nın sandığı gibi, basit bir tesadüf değildir.

HARUN HAREKETE GEÇİYOR

Candan’la işbirliği yapan Harun, kız kardeşinin ölümünden sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’dan yılların intikamını almak için hazırdır. Cihan’ın sahip olduğu şirket en büyük ihalesini kaybeder. Artık Cihan için tehlike çanları çalmaya başlamıştır.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 28 Eylül Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 33. BÖLÜMDE NELER OLMUŞTU?

PARAMPARÇA 33. BÖLÜM ÖZETİ

'Yaşadıklarına Pişman Olacaklar'

Hayatındaki en değerli insanın kaybından sorumlu tuttuğu Cihan ve Dilara’ya yıllardır kin besleyen Harun, artık intikam için hazırdır. Elindeki gençlik fotoğrafına her baktığında, “Aldıkları her nefesi onlara zehir edeceğim” diyen Harun planlarını birer birer hayata geçirmeye başlar.

'Bütün Fırtınalara Hazırım'

Yalıdaki olaylarla uğraşan ve kontrolünü kaybetmeye başlayan Cihan ise düşmanı Harun’dan habersizdir. Bir tek Gülseren’in yanında huzur bulan Cihan, “Bütün fırtınalara hazırım” sözleriyle Gülseren’e aşkını anlatırken, hiç tahmin etmediği biri bu ana tanıklık eder.

Hazal'ın oyunu ortaya çıkacak mı?

Yalıda herkes için zor günler başlar. Dilara, Gülseren’in gitmesi için her yolu dener. Hazal ise yalıda yaşanan bu karmaşadan faydalanarak herkese büyük bir oyun oynar.

PARAMPARÇA 33. BÖLÜM TIKLA İZLE