Gündem Paramparça 36. bölümde yepyeni bir hayat!-İzle

Paramparça 36. bölümde yepyeni bir hayat!-İzle

12.10.2015 - 10:23 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi izleyenlerine yine heyecan dolu anlar yaşattı. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın dün akşam yayınlanan yeni bölümünde neler oldu? İşte Paramparça son bölüm ve detaylar..

Paramparça 36. bölümde yepyeni bir hayat-İzle

STAR TV'nin sevilen dizisi Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan Paramparça 36. bölümde heyecan doruktaydı. Cansu, Hazal'ın oyununu öğreniyor. Dilara ise boşanmaya karar verdi. Cihan'ın düşmanı iş başında. Paramparça 36. bölüm ve ayrıntılar haberimizde.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Paramparça

Cihan ve Gülseren için yeni bir hayat

Dilara’nın boşanma isteğiyle sarsılan Cihan, daha önce “Asla boşanmayacağım” diyen Dilara’daki bu ani değişikliğin sebebini merak eder. Gülseren ise Dilara’nın bu kararından kendisini sorumlu tutar. Cihan ve Gülseren için artık yepyeni bir hayat başlar.

Harun, planını adım adım ilerletiyor

Cihan’ı bitirmek için kurguladığı intikam planını adım adım ilerleten Harun, bu kez Rahmi Bey’e çengel atar. Rahmi Bey’i kolaylıkla tuzağına düşüren Harun’un yeni hedefi yine aileden biridir. Öte yandan Cihan’ın cephesinde işler iyice sarpa sarar. Şirketteki maliye denetimi Cihan’ın sonu gibi görünmektedir.

Hazal'ın foyası ortaya çıkıyor mu?

Haberin Devamı

Yürüyebildiğini herkesten gizleyen Hazal’ı yakalayan Keriman, gizlice çektiği görüntülerle Hazal’ı tehdit eder. Hazal ise Keriman’dan gelecek tehlikeyi anlamış, bir dediğini iki etmemektedir. Hazal’ın foyasının ortaya çıkması an meseledir ve kimse, hırsızlık kısmını hesaba katmamıştır.

Yayın Günü: 12 Ekim Pazartesi

Yayın Saati: 20.00