Cadde Paramparça 4. bölüm fragmanında dikkat çeken ayrıntı

Paramparça 4. bölüm fragmanında dikkat çeken ayrıntı

18.12.2014 - 09:44 | Son Güncellenme:

Paramparça 4. bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni Bölümüyle Pazartesi akşam saat 20.30'da Star'da kaldığı yerden devam edecek. Dizi fragmanda dikkat çeken ayrıntı ise gündeme bomba gibi düştü. Cihan ve Dilara evliliklerini sorguluyor. Hazal ise zengin hayatın etkisine kapılıyor!..

Paramparça 4. bölüm fragmanında dikkat çeken ayrıntı

Star Tv'de yepyeni bir bölümle ekrana Paramparça dizisi merakla beklenen 4. bölüm fragmanı yayınlandı. gelecek olan Her iki çocuğun ve ailelerin yaşadığı travma tüm hayatları Paramparça edecek. Mutsuz bir evlilik yaşayan Cihan ve Dilara çifti, kızları Cansu’nun öz annesi ile kurduğu ilişkinin de etkisiyle, çatırdayan evliliklerini sorgulayacak.

Özellikle Dilara’nın yaşananları yok saymaya çalışması, herkesin geri dönülmez kararlar vermesine sebep olacak.

Hazal zengin hayatın etkisine kapılıyor!
Fakir bir mahallede tezgahtarlık, garsonluk yaparak kızını yetiştirmeye çalışan Gülseren’in kızı Hazal, doğumunda yaşanan karışıklığı öğrenmesiyle, “gerçek” anne ve babasının izini çok kısa sürede bulacak.

Dilara’nın sunduğu zengin hayatın etkisine çok çabuk kapılan Hazal, yoksunluklarla yüklü hayatına kendince yeni bir çıkış formülü üretecek.

Gülseren gerçek kızı Cansu ile bağ kuracak.
Gülseren bir yandan büyüttüğü kızı Hazal’ı kaybetmekten korkarken diğer yandan da öz kızı Cansu ile bir bağ kurmak isteyecek.

Kızları dolayısıyla sık sık görüşmek durumunda kalan Cihan ve Gülseren arasındaysa çekim gittikçe artacak.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 4. BÖLÜM FRAGMANI