Gündem Paramparça 41. son bölümde büyük sürpriz -İzle

Paramparça 41. son bölümde büyük sürpriz -İzle

16.11.2015 - 13:59 | Son Güncellenme:

Paramparça dizisi izleyenlerine yine soluksuz bir bölüm sunuyor. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın yayınlanan bölümünde neler yaşandı? İşte Paramparça 41. bölüm ve detaylar..

Paramparça 41. son bölümde büyük sürpriz -İzle

Paramparça dizisi yeni bölümüyle izleyenlerine yine heyecan ve gerilim dolu bir bölüm ile karşıladı. Star Tv'nin sevilerek izlenen dizisi Paramparça'nın bu hafta yayınlanan bölümünde neler oldu? İşte Paramparça son bölüm ve detaylar..

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Küllenen aşk alevleniyor

Cihan ve Dilara boşandıktan hemen sonra, yalıdan gelen haberle sarsılırlar. İçinde bulunduğu çıkmazdan kurtulmaya çalışan Cihan düşmanını araştırırken, bütün kapıların Harun’a çıkması onu iyice tedirgin eder.

Öte yandan Harun’un Dilara’ya karşı küllenen duyguları yeniden alevlenir. Üstelik bu kez karşılıksız da değildir. Dilara ile Harun’un romantik anlarına şahit olan Candan çileden çıkar. Harun’un hedefinde bu kez Candan vardır.

Cihan,Hazal'ı nüfusuna alıyor

Hazal’ın sevilmediğini ve istenmediğini düşündüğünü bilen Cihan onu nüfusuna alır. Ancak bu nüfus kağıdı, Hazal’ın normalleşmesini sağlamak yerine onu daha büyük beklentilerin içine sokar.

Haberin Devamı

Hazal’ın yarattığı sıkıntıların üstesinden gelmeye çalışan Gülseren için sığınacağı tek liman Cihan’dır. Cihan ise bilinmezliğe doğru sürüklenmektedir.

Yayın Günü: 16 Kasım Pazartesi

Yayın Saati: 20.00

Paramparça Yeni Bölümüyle Pazartesi 20.00'da Star'da!