Gündem Paramparça 48. bölüm fragmanında büyük şok - izle

Paramparça 48. bölüm fragmanında büyük şok - izle

02.01.2016 - 13:44 | Son Güncellenme:

Paramparça bu akşam 48. bölümü ile ekrana gelecek. Dilara, Harun'un gerçek yüzünü öğreniyor. Cihan ise Dilara'yı yalnız bırakmıyor. Paramparça 48. bölüm fragmanı ve yeni bölüm detayları haberimizde.

Paramparça 48. bölüm fragmanında büyük şok - izle

Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştığı, senaryosu Yıldız Tunç’a, yönetmenliği ise Altan Dönmez’e ait ‘Paramparça’nın sabırsızlıkla beklenen 48. Bölüm fragmanı da yayınlandı.

Haberin Devamı

Büyük Yıkım İçinde
Harun’la evlenip bebeğini doğurmaya karar veren Dilara, Harun hakkındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Ama esas üzüldüğü, Harun hakkındaki gerçekleri Cihan’dan duymuş olmaktır... Yalıyı terk eden Dilara için sığınacağı tek liman geçmişinden biridir...
Hazal'ın başı yine belada
Cihan ile evlenmek üzere olan Gülseren, içini kemiren şüpheleri Cansu ile paylaşır. Kendisini affettirmek için Gülseren’in evine giden Cihan’ı burada büyük bir sürpriz beklemektedir... Öte yandan, Cihan’ın yanına taşan ve lüks hayatın keyfini sürmeye başlayan Hazal yine başını belaya sokar.
Ofiste silah patlıyor
Ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almaya karar veren ve çekmecesinden silahını çıkartan Cihan’ı engellemek isteyen Yıldırım, Cihan’ın üzerine bir hamle yapar ve ikili arasındaki itişme sırasında silah patlar...
Yayın Günü: 28 Aralık Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 48. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Cihan, ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almakta kararlıydı. Çekmeceden silahını çıkartan Cihan’ı durduran kişi Yıldırım oldu. Bu esnada silahın patlamasıyla yürekler ağıza geldi. Her ikisinin de yara almadan kurtulduğu bu sahne, izleyenleri ekrana kilitledi.

Dilara’nın yalıyı terk etmesi, Yıldırım’ın Candan ile olan ilişkisi, Hazal’ın bir gece kulübünde yine başını belayı sokması dizinin temposunu bir an olsun düşürmeyen sahnelerdi. Son sahnede ise Dilara’nın Cihan’dan sakladığı hamileliği ortaya çıktı. Cihan, Dilara’nın ultrason sonuçlarını görmesiyle büyük bir şok yaşarken, bu sahne sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girdi.