Gündem Paramparça dizisinde sürpriz değişiklik - izle

Paramparça dizisinde sürpriz değişiklik - izle

07.01.2016 - 10:01 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin heyecan dolu dizisi Paramparça 48. bölüm ile ekrana gelmeye hazırlanıyor. Geçtiğimiz hafta yeni bölümü yayınlanmayan dizide neler olacak merak konusu. Paramparça 48. bölüm fragmanı ve merak edilenler haberimizde.

Paramparça dizisinde sürpriz değişiklik - izle

Bu akşam 48. bölümü ile ekrana gelmesi beklenen Paramparça yeni bölüm gelecek hafta yayınlanacak. 48. bölüm fragmanı yayınlanan dizi yeni bölümü ile 11 Ocak Pazartesi akşamı 20.00'de STAR TV ekranında olacak.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 48. BÖLÜM FRAGMANI

NURGÜL YEŞİLÇAY'IN YERİNE ŞÜKRAN OVALI GELİYOR
Şubat ayının ilk günlerinde diziye veda edecek Nurgül Yeşilçay'ın yerine gelecek isim belli oldu. Daha önce ''Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi'' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı 53. bölümle birlikte diziye dahil olacak.
Paramparça dizisinde sürpriz değişiklik - izle
ŞÜKRAN OVALI KİMDİR?
Şükran Ovalı 1 Nisan 1985, İzmir doğumlu. Türk dizi ve sinema oyuncusudur.
Doğum yeri İzmir’in Eşrefpaşa semtidir. Küçüklüğü İzmir, Bahçelievler'de geçmiştir. Mustafa Urcan İlköğretim Okulu'nda okuduktan sonra Fevzi Çakmak Ortaokulu'ndan mezun oldu. Liseyi de Göztepe’de bitirdikten sonra İstanbul’a gitti. Müjdat Gezen Sanat Merkezi oyunculuk mezunudur.
Filmografi
Bez Bebek : 2007-2009 (Dizi) (FOX) Merve rolünde
Aşk Yakar : 2008 (Dizi) (Kanal D)
Alia : 2008 (Film) İpek Komiser rolünde
Ev : 2009 (Film)
Kahramanlar : 2009 (Dizi) (Show TV) Ayşe Komiser rolünde
Bir Bulut Olsam : 2009 (Dizi) (Kanal D) Bahar rolünde
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi : 2010 (Dizi) (Star TV) Aslı rolünde (Konuk Oyuncu)
Reis : 2011 (Dizi) (atv) Nazlı rolünde
Kötü Yol : 2012 (Kanal D) Nuran rolünde
Leyla ile Mecnun : 2012 (TRT 1) Sena rolünde (Konuk oyuncu)
Avrupa Avrupa : 2013 Melisa rolünde
Cinayet : 2014 Umay Abalı
Şeref Meselesi : 2014 Derya
PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?
Büyük Yıkım İçinde
Harun’la evlenip bebeğini doğurmaya karar veren Dilara, Harun hakkındaki gerçeklerin gün yüzüne çıkmasıyla büyük bir yıkım yaşar. Ama esas üzüldüğü, Harun hakkındaki gerçekleri Cihan’dan duymuş olmaktır... Yalıyı terk eden Dilara için sığınacağı tek liman geçmişinden biridir...
Hazal'ın başı yine belada
Cihan ile evlenmek üzere olan Gülseren, içini kemiren şüpheleri Cansu ile paylaşır. Kendisini affettirmek için Gülseren’in evine giden Cihan’ı burada büyük bir sürpriz beklemektedir... Öte yandan, Cihan’ın yanına taşan ve lüks hayatın keyfini sürmeye başlayan Hazal yine başını belaya sokar.
Ofiste silah patlıyor
Ailesini paramparça eden Harun’dan intikam almaya karar veren ve çekmecesinden silahını çıkartan Cihan’ı engellemek isteyen Yıldırım, Cihan’ın üzerine bir hamle yapar ve ikili arasındaki itişme sırasında silah patlar...