Gündem Paramparça 50. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Paramparça 50. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

19.01.2016 - 09:07 | Son Güncellenme:

Paramparça son bölümü ile herkesi ekrana kilitledi. Pazartesi günü yeni bölümü ile ekrana gelecek olan Paramparça'nın 50. bölüm fragmanı da yayınlandı. Dilara ve Harun arasındaki ayrılık Cihan'ın başını yakıyor. Hazal ise yine başını belaya sokacak. Paramparça dizisinden son ayrıntılar haberimizde.

Paramparça 50. bölüm fragmanı yayınlandı - izle

Pazartesi günlerinin vazgeçilmez dizisi Paramparça'da heyecan dolu dakikalar yaşanıyor. Dün akşam 49. bölümü ile ekrana gelen dizi 50. yeni bölüm fragmanını da yayınladı.

Haberin Devamı

Paramparça 50. bölümü ile 25 Ocak Pazartesi Star TV'de..

PARAMPARÇA 50. BÖLÜM FRAGMANI

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Harun’u yalıda görünce beyninden vurulmuşa dönen Cihan sinirlerine hakim olamaz. Cihan ve Harun’un acımasızca dövüşmesi Dilara’nın kendinden geçerek bayılmasına neden olur. Yalıya doktor çağrılır ancak Dilara’nın tek derdi, hamile olduğunu, başında iyileşmesini bekleyen Ozan’dan gizleyebilmektir.

Dilara ile Harun arasındaki ilişkiyi öğrenen Rahmi Bey soluğu Harun’un yanında alır. Ölmekle öldürmek arasında gidip gelen Rahmi Bey, Harun’un “Cihan’a ne kadar düşmansam Dilara’ya da o kadar aşığım” itirafıyla sarsılır.

Öte yandan geleceğini yeni baştan planlayan Gülseren tesadüf eseri Çiğdem Hanım ile Harun arasındaki ilişkiye şahit olur ve Cihan’a her şeyi anlatır. Gülseren ve Cihan bir an evvel evlenmekten başka seçeneklerinin olmadığını anlamıştır.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA'YA YENİ İSİMLER

Başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararı almasının ardından diziye kimlerin katılacağı sorusu da cevabını buldu. Uçankuş TV’nin edindiği bilgiye göre yeni sezonda Nurgül Yeşilçay’ın yerine bir değil tam iki isim geliyor.

BİR DEĞİL TAM İKİ İSİM GELİYOR

Daha önce 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı diziye katılacak olan ilk isim olarak açıklanırken ikinci isim ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisi ile başarısını başarı katan Hümeyra Akbay olduğu öğrenildi.

Şükran Ovalı, "Paramparça" dizisinin hayranlarına psikolog rolü ile merhaba demeye hazırlanırken Hümeyra Akbay ise dizide Dilara'nın annesini oynayacak.