Gündem Paramparça 53. son bölümde sürpriz gerçek! - izle

Paramparça 53. son bölümde sürpriz gerçek! - izle

15.02.2016 - 09:35 | Son Güncellenme:

Paramparça 53.son bölüm ile izleyici karşısına çıktı. Pazartesi akşamlarının vazgeçilmezi olan dizinin son bölümünde Dilara arada kaldı. Peki Cihan'ın yeni planı neydi? Paramparça 53. son bölüm ve dahası haberimizde..

Paramparça 53. son bölümde sürpriz gerçek - izle

HARUN YA ÖĞRENİRSE?

Haberin Devamı

Dilara’nın hamile olduğunu öğrenen Ozan için ok yaydan çıkar. En büyük düşmanları Harun’un çocuğunu kardeş olarak kabullenmeye hiç niyeti yoktur. Bu bebekle birlikte hem çocuklarını hem de saygınlığını kaybetmekten korkan Dilara’nın bir diğer kabusu da Harun’dur. Harun ya Dilara’nın kendi çocuğuna hamile olduğunu öğrenirse?

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ACISINI KALBİNE GÖMÜYOR

Bir yanda Gülseren’i kaybetmenin acısıyla kavrulan Cihan diğer yanda ailesini bir arada tutabilme çabası içindedir. Şimdi acısını kalbine gömüp ailesinin yanında olma zamanıdır. Cihan hiç kimsenin, Dilara’nın bile tahmin edemeyeceği bir teklifte bulunur.

RAHMİ VE DENİZ HESAPLAŞIYOR

Cansu’yu kaybetmeyi içine sindiremeyen Deniz, Rahmi Bey’in sert tepkisinin sebebini öğrenmeyi kafasına koyar. İkili arasındaki yüzleşme can yakıcı olacaktır... Öte yandan Harun, halası Maide’ye gider ve ona ihtiyacı olduğunu söyler.

Haberin Devamı

Yayın Günü: 15 Şubat Pazartesi
Yayın Saati: 20.00

PARAMPARÇA 53. BÖLÜM FRAGMANINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir yanda Harun’un tuttuğu kiralık katil, öte yanda Zeynep’in eski kocası Bülent, Gülseren ve Cihan’ın düğününü kana bulamak için törenin yapıldığı yerdedir.

Silahlardan biri Cihan’a diğeri Ozan’a çevrilmiştir. Cihan ve Gülseren bu en mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken bir anda silah patlar. O karmaşa içinde vurulan, herkesi şoke edecek bir isimdir...

Cihan ve Ozan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gürpınar’lar matemdedir...

Tıpkı Gülseren’in de söylediği gibi, yaşanan her şeyin bir rüya olmasını çok isterler fakat maalesef gerçektir...

PARAMPARÇA'YA YENİ İSİMLER

Daha önce 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı diziye katılacak olan ilk isim olarak açıklanırken ikinci isim ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisi ile başarısını başarı katan Hümeyra Akbay olduğu öğrenildi.