Gündem Paramparça dizisinin 53. bölüm fragmanında sürpriz isim - izle

Paramparça dizisinin 53. bölüm fragmanında sürpriz isim - izle

11.02.2016 - 12:02 | Son Güncellenme:

STAR TV'nin sevilen dizisi Paramparça 53. bölüm fragmanını yayınladı. Son bölümde Gülseren'in ölümü ile birlikte olayların seyri değişiyor. Paramparça 53. bölümde diziye yeni bir isim katılıyor. Peki bundan sonra neler olacak? Paramparça 53. bölüm fragmanı ve detaylar haberimizde.

Paramparça  dizisinin 53. bölüm fragmanında sürpriz isim - izle

Paramparça yeni bölüm fragmanıyla ekrana kilitliyor. Başrollerini Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Ebru Özkan ve Barış Falay'ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Nursel Köse, Alina Boz, Leyla Tanlar, Cemal Hünal, Tolga Tekin, Güneş Emir, Burak Tozkoparan, Civan Cinova, Elvin Aydoğdu ve Aslıhan Kapanşahin gibi isimlerin yer aldığı Paramparça son bölümünde düğünde vurulan Gülseren, hayatını kaybediyor. Gülseren'in ölümü herkesi perişan etti..

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 53. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Bir yanda Harun’un tuttuğu kiralık katil, öte yanda Zeynep’in eski kocası Bülent, Gülseren ve Cihan’ın düğününü kana bulamak için törenin yapıldığı yerdedir.

Silahlardan biri Cihan’a diğeri Ozan’a çevrilmiştir. Cihan ve Gülseren bu en mutlu günlerinde tebrikleri kabul ederken bir anda silah patlar. O karmaşa içinde vurulan, herkesi şoke edecek bir isimdir...

Cihan ve Ozan için artık hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır. Gürpınar’lar matemdedir...

Tıpkı Gülseren’in de söylediği gibi, yaşanan her şeyin bir rüya olmasını çok isterler fakat maalesef gerçektir...

PARAMPARÇA SON BÖLÜMÜ İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ..

PARAMPARÇA'YA YENİ İSİMLER

Başrol oyuncularından Nurgül Yeşilçay’ın diziden ayrılma kararı almasının ardından diziye kimlerin katılacağı sorusu da cevabını buldu. Uçankuş TV’nin edindiği bilgiye göre yeni sezonda Nurgül Yeşilçay’ın yerine bir değil tam iki isim geliyor.

Haberin Devamı

Daha önce 'Bir Bulut Olsam, Behzat Ç. ve Şeref Meselesi' gibi dizilerde oynayan Şükran Ovalı diziye katılacak olan ilk isim olarak açıklanırken ikinci isim ise "Melekler Korusun", "Avrupa Yakası" gibi başarılı dizilerde oynadığı karakterlerle büyük beğeni toplayan "Yalan Dünya" dizisi ile başarısını başarı katan Hümeyra Akbay olduğu öğrenildi.

Şükran Ovalı, "Paramparça" dizisinin hayranlarına psikolog rolü ile merhaba demeye hazırlanırken Hümeyra Akbay ise dizide Dilara'nın annesini oynayacak.