Gündem Paramparça 75. yeni bölümde Maide Hanım hastahanelik oluyor!

Paramparça 75. yeni bölümde Maide Hanım hastahanelik oluyor!

03.10.2016 - 23:47 | Son Güncellenme:

Paramparça 75. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde bu hafta Cansu'nun hastalığı dikkat çekiyor. Pazartesi akşamlarının sevilen dizileri arasında yer alan Paramparça'da Maide Hanım'ın yaptığı itiraf ise bomba etkisi yaratıyor. Paramparça Pazartesi akşamları ekrana geliyor...

Paramparça 75. yeni bölümde Maide Hanım hastahanelik oluyor

Pazartesi akşamlarının fenomen dizisi Paramparça 75. yeni bölüm fragmanı heyecanlandırdı.... Heyeacan dozu yüksek sahneleri duygusal anları ile izleyenleri ekrana kilitleyen Paramparça dizisinde bu hafta Cansu'nun hastaşığı Cihan ve Deniz'i derinden etkileyecek. Paramparça 75. bölüm fragmanında Maide hanım'ın yaptığı itiraf ise herkesi şaşkına çevirecek.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA SON BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

PARAMPARÇA 75. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?


Endemol Shine Türkiye’nin yapımcılığını üstlendiği, başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay ve Mine Tugay’ın paylaştığı ‘Paramparça’ 74.’üncü bölümü ile ekrana geldi.
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Ayfer Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümünde Burhan, Cihan’ın karşısına çıkıyor.
Asuman’ın yalıya yerleşmesinden son derece rahatsız olan Dilara, avukattan aldığı haber ile şoka girer. Asuman bundan böyle ne İstanbul’dan ne de yalıdan gidecek gibi değildir… Hazal’ı avucunun içine alan Asuman, Ozan’ın da kapısını çalar.
Cansu’nun hastalığı Deniz ile Cihan’ı bir araya getirir. Duyduklarına inanmakta zorlanan Cihan, Dilara’ya durumu anlatır. İkisinin de tek amacı, Cansu’nun yanında olmaktır ancak Harun cephesinde bu görüşmeler hiç iyi niyetli karşılanmaz.
Burhan ile ilgili bildiği acı gerçeği Deniz’e açıklayan Cihan, Cansu’dan hiç beklemediği bir tepki görür. Burhan, imzalattığı senet ile elinde tuttuğu Özkan’dan, Cihan’a karşı ajanlık yapmasını ister. Burhan, yıllardır bilendiği Cihan ile kendi yöntemleri ile yüzleşecektir.