Gündem Paramparça 77. bölüm fragmanında Cansu'nun hastalığı herkesi korkutuyor!

Paramparça 77. bölüm fragmanında Cansu'nun hastalığı herkesi korkutuyor!

20.10.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan sevilen dizi Paramparça 77. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Pazartesi akşamları ekrana gelen Paramparça 77. yeni bölümde Cansu'nun hastalığı aileyi derinden yaralıyor. Paramparça 77. yeni bölümde Cihan ve Dilara Cansu'nun hastalığı dolayısıyla yakınlaşıyor!

Paramparça 77. bölüm fragmanında Cansunun hastalığı herkesi korkutuyor

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Mine Tugay, Barış Falay, Sinem Öztürk, yer alıyor.

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 77. YENİ BÖLÜM FRAGMANI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Paramparça 77. yeni bölüm fragmanında kızı Hazal ile ilgili gerçekleri öğreniyor. Deniz Cansu'nun bebeği dünyaya getirmesine müsade etmiyor. Paramparça heyecan dozu yüksek 77. yeni bölüm fragmanı ile 24 Ekim Pazartesi ekrana geliyor.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Asuman’ın Talebi Dilara’yı Çıldırtıyor

Polislerin ifade için götürdüğü Harun, kendisini ihbar edenin kimliğini öğrenir. Dilara’nın Harun’u affedebilmek için tek şartı vardır; Harun’un Maide Hanım’ı ihbar etmesi... Halası ve karısı arasında kalan Harun, Asuman’ın gösterdiği yakınlıktan da rahatsız olmaya başlamıştır. Harun ile Asuman arasındaki konuşmaya şahit olan Dilara çileden çıkar.

Haberin Devamı

Deniz’e Büyük Şok

Burhan Bey, oğlu Deniz’i geri kazanabilmek için Cansu’yla buluşur. Cansu’nun geçirdiği kaza ise sağlık durumunun ciddiyetini ortaya çıkarır. Burhan Bey’in pes etmeye niyeti yoktur. Deniz’i masumiyetine inandırır ama Deniz, babasıyla ilgili çok daha büyük bir gerçeği öğrenecektir…

Selma kimin tarafında?

Hazal şirkette çok büyük bir hata yapar. Hazal’ın peşine düşen Ozan, Hazal’ın şoke edici sırrını öğrenirken yanında Cihan da vardır. Günlerdir takip ettiği Cihan’ın karşısına çıkan Selma, ona işbirliği teklifinde bulunur. Cihan geçmişin intikamını almaya gelen bu kadından duyduklarına inanmak istemez ancak Selma’nın Harun ile de görüşmesi dengeleri değiştirir.

Yazarlar