Gündem Paramparça 83. bölüm fragmanında Candan harekete geçiyor!

Paramparça 83. bölüm fragmanında Candan harekete geçiyor!

02.12.2016 - 10:20 | Son Güncellenme:

Paramparça 83. yeni bölümü ile ekrana gelmeye hazıralnıyor. Merakla beklenen Paramparça 83. bölüm fargmanı yayınlandı. Paramparça 83. bölümde Asuman ve Candan, Dilara'yı bitirmek için harekete geçiyor. Öte yandan Ozan, Candan'dan şüphelenir ve onu durdurmaya çalışır.

Paramparça 83. bölüm fragmanında Candan harekete geçiyor

Yapımcılığını Endemol Shine Türkiye'nin üstlendiği Paramparça dizisinin başrollerinde Erkan Petekkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Nursel Köse, Sinem Öztürk gibi usta isimler yer alıyor. Paramparça 83. yeni bölüm fragmanı ile 4 Aralık Pazartesi saat 20:00'da ekrana geliyor.

Haberin Devamı

Paramparça ekrana gelen son bölüme diziye katılan Sarp Akkaya damga vurdu. Pazartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizi Paramparça 83. yeni bölüm fragmanında Harun ve Cihan arasında rekabet giderek artıyor. Ozan, Candan'ın bişeyler karıştırdığından şüphelenir ve harekete geçer, Paramparça nefes kesen yeni bölüm fragmanı ile bu akşam ekrana geliyor.

PARAMPARÇA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Sarp Akkaya Paramparça’da!
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümüne, ünlü oyuncu Sarp Akkaya da ‘Balkan mafyası Damir’ karakteri ile tüm taşları yerinden oynatmaya geliyor…

PARAMPARÇA 83. BÖLÜM FRAGMANI

ALAZ’IN HAYATI TEHLİKEDE
Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir.

Haberin Devamı

MAİDE’NİN HAZİN SONU
Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar…

ASUMAN’IN BÜYÜK KOZU
Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman’a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.