Cadde Paramparça bir dünya!

Paramparça bir dünya!

04.01.2016 - 02:30 | Son Güncellenme:

‘Paramparça’ dizisi 2015’te dünya basını tarafından en sık ziyaret edilen yapım oldu. Dizi, dünyanın dört bir yanından gelen muhabirlerin akınına uğradı...

Paramparça bir dünya

Star TV’de ekrana gelen ve başrollerini Erkan Petekkaya, Nurgül Yeşilçay, Ebru Özkan ve Barış Falay’ın paylaştıkları ‘Paramparça’ dizisi geçen yıla damga vurdu. Pazartesi günleri reyting listelerinin zirvesinde yer alan dizi, dünya televizyonlarının da ilgi odağı haline geldi.

Haberin Devamı

Büyük kanallar sete geldi

Dizi, 2015’te dünya basını tarafından en sık ziyaret edilen yapım oldu. Dünyanın dört bir yanından, ülkelerinin en çok izlenen televizyon kanallarının muhabirleri tarafından ziyaretçi akınına uğradı.

Başta CNN International olmak üzere İsveç’in en çok izlenilen kanalı İsveç Devlet Televizyonu Sveriges Television (SVT), Fransa’nın en büyük kanallarından France 5, Panama’nın en çok izlenen televizyon kanalı Telemetro Canal 13 ile Irak’ın en büyük kanalları K24 ve Cihan’ın dışında Bulgar kanalı BTV de ‘Paramparça’yı ziyaret etti.

Oyuncu Erkan Petekkaya, France 5’e verdiği röportajda, “Dizinin 50 ülkeye satılmasının nedeni sizce ne?” sorusuna “Paramparça’nın, dünyanın her yerinde yaşanabilecek, uluslararası bir hikâyesi var” cevabını verdi.

Paramparça bir dünya

Haberin Devamı

Dizi oyuncuları Nurgül Yeşilçay ve Erkan Petekkaya, yurt dışından ziyarete gelen muhabirlerin sorularını yanıtladı, dizinin başarısını anlattı.

Paramparça bir dünya