Gündem Paramparça 82. bölüm fragmanlarında Cihan ve Harun, Alaz'ın peşinde!

Paramparça 82. bölüm fragmanlarında Cihan ve Harun, Alaz'ın peşinde!

26.11.2016 - 15:39 | Son Güncellenme:

Star TV ekranında yayınlanan Paramparça bu akşam 82. yeni bölüm fragmanları ile ekrana geliyor. Paramparça bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümde Cihan ve Harun, Alaz'ı kaçıran kişinin peşine düşüyor. Soluk soluğa izleyeceğiniz Paramparça 82. yeni bölüm ile izleyenleri ile buluşmaya hazırlanıyor.

Paramparça 82. bölüm fragmanlarında Cihan ve Harun, Alazın peşinde

Pazartesi günlerinin reytinglerini alt üst eden Paramparça'nın 82. bölümünde Asude Dilara'nın her şeyini elinden alacak bir oyun oynuyor, başarılı olabilecek mi? Alaz'ın kaçırılmasını Macide mi istedi? Dilara'nın anlatamadığı sırrı ne, deftere neler yazdı? Hepsi Pazartesi Paramparça'da olacak.

Haberin Devamı

Yapımcılığını, Endemol Shine Türkiye’nin üstlendiği dizi Paramparça yeni bölümü için heyecan dorukta. Heyecanla beklenen Paramparça 82. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Dizide bu hafta Dilara'nın elinden herşeyini almayı planlayan Asuman kendisinde bomba gibi bir davanın olduğunu belirtiyor... Başrollerini Erkan Petekkaya, Ebru Özkan Saban, Barış Falay, Sinem Öztürk ve Mine Tugay’ın paylaştıkları Paramparça 82. yeni bölümü ile 28 Kasım 2016 Pazartesi akşamı saat 20:00'da Star'da.

PARAMPARÇA 82. BÖLÜM FRAGMANI

PARAMPARÇA 82. BÖLÜM ÖZETİ

Sarp Akkaya Paramparça’da!
Yönetmenliği Altan Dönmez’e, senaryosu Yıldız Tunç’a ait olan ‘Paramparça’nın yeni bölümüne, ünlü oyuncu Sarp Akkaya da ‘Balkan mafyası Damir’ karakteri ile tüm taşları yerinden oynatmaya geliyor…

Haberin Devamı

PARAMPARÇA 82. BÖLÜM 2. FRAGMANI

ALAZ’IN HAYATI TEHLİKEDE
Alaz’ın kaçırıldığını Dilara’dan öğrenen Harun, beyninden vurulmuşa döner. Oğluna sağ salim kavuşabilmek için tek seçeneği vardır: Dubrovnik’e gidip Damir ile buluşmak ve onun isteklerine boyun eğmek… Artık Alaz kadar Harun’un hayatı da tehlikededir.

MAİDE’NİN HAZİN SONU
Cihan da Alaz’ı bulabilmek için tüm imkanlarını seferber eder. Mithat’tan yardım isteyen Cihan, verilen adrese baskın yapar ve büyük bir çatışma yaşanır. Cihan, Mithat’ın gerçek kimliğini deşifre etmeye de çok yaklaşmıştır. Maide Hanım’ın hiç sönmeyen intikam ateşi ise bu kez kendisini yakar…

ASUMAN’IN BÜYÜK KOZU
Yıllar sonra ortaya çıkan Ekrem Bey farkında olmadan, Asuman’a Dilara hakkında çok büyük ve önemli bir koz verir. Dilara ise yıllardır sakladığı bambaşka bir sırrının ortaya çıkmış olmasından dolayı zaten çok zor durumdadır.