Gündem Paramparça ve Kördüğüm dizisi izleyicilerine güzel sürpriz!

Paramparça ve Kördüğüm dizisi izleyicilerine güzel sürpriz!

26.07.2016 - 15:11 | Son Güncellenme:

Ekranların sevilen dizileri Kördüğüm ve Paramparça dizilerine imza atan medya prodüksiyon şirketi Endemol Shine güzel bir sürpriz yaparak adından söz ettirdi. Yapım şirketi Paramparça ve Kördüğüm dizilerine izleyicilerine yaz sürprizi yaptı. İşte Paramparça ve Kördüğüm hakkında merak edilenler haberimizde...

Paramparça ve Kördüğüm dizisi izleyicilerine güzel sürpriz

Star TV ekranlarında iki sezon boyunca zirvede kalan Paramparça dizisinde Nursel Köse' nin hayat verdiği Keriman karakteri ilk bölümlerden itibaren 'Kerimanyak' adıyla fenomen olmuştu.

Haberin Devamı

Fox TV' de ilgiyle takip edilen Kördüğüm' de ise sezon boyunca Genco (Ferit Aktuğ) ve İsot (Mesut Can Tomay)' un eğlenceli diyalogları dikkat çekmişti.

Sosyal medyada çok paylaşılan ve çok konuşulan bu karakterler için Endemol Shine Türkiye hem kendi sayfaları ve YouTube kanalından, hem de dizilerin kendi sosyal medya hesaplarından paylaşımlar yapmaya başladı.

Sen Benim Dünya Ahiret Ustamsın", "Usta Biz Seninle Zaten Yalama Olmuşuz", "Ne 1 Milyon mu!" "Talih Kuşu Gelip Gidip Bu Gerizekalının Kafasına Konuyorsun", "Ya Beni De Götür Ya Sen De Gitme" gibi birbirinden eğienceli kısa videolar paylaşıldı.