Teknoloji Paris Hilton, seks kaseti sızıntısını tecavüze benzetti

Paris Hilton, seks kaseti sızıntısını tecavüze benzetti

03.05.2018 - 15:54 | Son Güncellenme:

37 yaşındaki Paris Hilton, seks kaseti internete sızdıktan sonra ölmek istediğini söyledi. Paris'te 1 Gece olarak adlandırılan erotik videoyla ilgili Paris Hilton, "Onun bu videonun haklarını sattığını öğrendiğimde kendimi tecavüze uğramışım gibi hissetmiştim" dedi.

Paris Hilton, seks kaseti sızıntısını tecavüze benzetti

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Paris Hilton 2004'te erkek arkadaşıyla olan özel görüntülerinin internete düştüğünü keşfettiğinde yıkıma uğramıştı. Hilton görüntüleri "tecavüz" ile karşılaştırdı.

Paris, "Tecavüze benziyordu. Ruhumun bir parçasını kaybettim ve bu kadar acımasız olamazdı. Gerçekten bazı noktalarda ölmek istedim. Yaşamak istemiyorum gibiydim. Çünkü her şeyin benden alındığını düşündüm." dedi. Paris, klipten bir kuruş kazanmadığını söyledi. Rick'in milyonlarca dolar kazandığı ileri sürülüyor.

Video ortaya çıktıktan sonra “her şey çekildi” iddialarına rağmen, Paris oyunculuğa el atmaya çalıştı. Zoolander ve The Bling Ring filmlerinde göründü. 2006'da bir albüm yayınladı.

Paris, "Sürekli seyahat ediyorum. Yılda 250 gün uçaktayım, farklı bir ülkedeyim. Bazen çok yalnız oluyorum. Hayranlarımı beni sevdikleri kadar seviyorum. Onlarla tanıştığım çoğu insandan daha yakın hissediyorum. Gerçekten ailem gibiler." dedi.