Ankara Paşa'nın Melekleri'ne Milli Gurur

Paşa'nın Melekleri'ne Milli Gurur

18.09.2017 - 15:08 | Son Güncellenme:

.

Paşanın Meleklerine Milli Gurur

ANTALYA (AA) - Muratpaşa Belediyespor, 2018 Kadınlar Avrupa Şampiyonası’nda Almanya ve İspanya ile karşılaşacak milli tyakıma, Yenimahalle ile en fazla sporcu gönderen takım oldu.

Haberin Devamı

Muratpaşa Belediyesi'nden yapılan açıklamada, A Milli Kadın Hentbol Takımı, 2018 Kadınlar Avrupa Şampiyonası 6. eleme grubunda oynayacağı İspanya ve Almanya müsabakaları için aday kadrosu açıklandığı bildirildi. Açıklamada, 31 kişilik kadroda Muratpaşa Belediyespor’un 6 oyuncusu yer aldığı belirtildi.

Yenimahalle Belediyespor’la milli takıma en fazla oyuncu gönderen kulüp olan Muratpaşa Belediyespor’dan, aday kadroda Merve Durdu, Ayşe Dinç, Döne Gül Bozdoğan, Ceren Demirçelen Coşkun, Cansu Akalın, Gülsüm Güleçyüz yer alıyor.

Pazartesi günü Ankara'da toplanacak ve hazırlıklarını THF Spor Salonu'nda gerçekleştirecek milliler kamp çalışmaları kapsamında İtalya ve Makedonya Milli Takımları ile 22-24 Eylül'de hazırlık turnuvasında mücadele edecek. Hazırlık turnuvasının ardından 26 Eylül İspanya’nın Meilla şehrine hareket edecek olan milli takım, 27 Eylül'de İspanya ile karşılaşacak. Ay-Yıldızlılar, 1 Ekim'de ise Almanya ile Amasya’da karşılaşacak.