Editörün Seçtikleri Paşabahçe'dan Balık tasarımı

Paşabahçe'dan Balık tasarımı

12.07.2018 - 16:31 | Son Güncellenme:

Paşabahçe Mağazaları, camın yarınını tasarladığı ve üç yıl önce tasarım ile kültür arasındaki ilişkiyi yeni bakış açıları ve tekniklerle geliştirerek hayata geçirdiği Omnia Koleksiyonu’na ‘su’ teması ile devam ediyor.

Paşabahçedan Balık tasarımı

Paşabahçe Mağazaları, camın yarınını tasarladığı ve üç yıl önce tasarım ile kültür arasındaki ilişkiyi yeni bakış açıları ve tekniklerle geliştirerek hayata geçirdiği Omnia Koleksiyonu’na ‘su’ teması ile devam ediyor. Dünyaca ünlü tasarımcılarla genç yeteneklerin modern tasarımlarının bulunduğu ‘Omnia Su’ Koleksiyonu’nda MU.CA Studio, Ege Denizi’nin turkuaz renginden ve balıklardan esinlenerek ‘Balık’ı tasarladı.

Haberin Devamı

Paşabahçe Mağazaları’nın kültür ve gelenekten beslenen özgün Türk camcılığını geleceğe taşıma anlayışı doğrultusunda lanse ettiği Omnia Koleksiyonu’ ‘su’ teması ile devam ediyor ve çevre konusunda farkındalık yaratmayı amaçlıyor. Omnia Su koleksiyonu, dünyaca ünlü tasarımcılar ve genç yeteneklerin sudan ilham alarak tasarladıkları ürünlerle tarih ve sanatseverlerle buluşuyor.

Yazarlar