Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin
Lezzetli sucuğun sırrı! Kızartırken tavaya yarım bardak ekleyin Kahvaltı sofralarının vazgeçilmezi sucuğu daha lezzetli hale getiren tüyo. Bu yöntemle kızartılan sucuk daha lezzetli oluyor. Sucuğu kızartırken tavaya yarım bardak eklemek yeterli oluyor.
2.04.2024 Yemek
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin
Nohut sevmeyenler bile bu tarife bayılacak! Haşlanmış nohut varsa mutlaka deneyin Besleyici zenginliği ve muhteşem tadıyla mutfakların vazgeçilmez bir köşesinde yer alan nohut yemeğini sevmeyenler için farklı bir tarifimiz var. Sıradanlıktan uzak, birbirinden farklı tatları bir araya getiren bu tarif, nohut sevmeyenleri bile kendine hayran bırakacak nitelikte.
15.03.2024 Yemek
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif
‘İftara ana yemek ne yapayım?’ diye düşünmenize gerek yok! Hem doyurucu hem pratik tarif Ramazan ayı geldiğinde iftarda ne yemek yapacağım diye düşünenlerdenseniz üzülmeyin. "İftara ana yemek ne yapayım?" telaşıyla uğraşmanıza gerek yok. Hem doyurucu hem de pratik bu yemekle iftar sofranızı taçlandırabilirsiniz.
11.03.2024 Yemek
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok
‘Kıymasız köfte olur mu?’ demeyin! Bu köftenin içinde et yok Son yıllarda beslenme alışkanlıklarının değişmesiyle birlikte, vegan ve vejetaryen beslenme trendi giderek yaygınlaşıyor. Bu trendlerin etkisiyle, geleneksel yemek tarifleri de yeniden yorumlanıyor. Bunlardan biri de ‘kıymasız köfte’ olarak adlandırılan ve içinde hiç et bulunmayan, sağlıklı ve lezzetli bir alternatif sunan bir yemek.
8.03.2024 Yemek
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi
Bu mücver bir başka! Patatesli kabak mücver tarifi Patatesli kabak mücver, Türk mutfağının sevilen ve pratik bir lezzetidir. Hem sağlıklı hem de doyurucu olan bu tariftir. Kabak ve patatesin muhteşem uyumuyla ortaya çıkan bu lezzet, evde kolayca hazırlanabilir. İşte, patatesli kabak mücver tarifinin detayları ve püf noktaları...
4.03.2024 Yemek