Ankara Patnos'ta Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı

Patnos'ta Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı

25.04.2018 - 16:22 | Son Güncellenme:

.

Patnosta Öğretmenler Arası Futbol Turnuvası Başladı

AĞRI (AA) - Ağrı'nın Patnos ilçesinde öğretmenler arası futbol turnuvası ilk gün müsabakasıyla başladı.

Haberin Devamı

Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilciliği, İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü arasında yapılan protokolle turnuvanın bu yıl ikincisi düzenlendi.

"Spor yapalım, dostluk kazansın" sloganıyla gerçekleştirilen 15 Temmuz Şehitleri Halı Saha Futbol Turnuvası'na ilçe genelinde 27 takım katıldı.

Turnuvanın açılış maçı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Talat Toy ve Eğitim-Bir-Sen Patnos Temsilcisi Fikret Ayaz'ın yaptığı vuruşla başladı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Toy, yaptığı konuşmada, bu faaliyetler sayesinde öğretmenlerin çevreyi daha iyi tanıdıklarını ve birbirleriyle daha çok kaynaştıklarını ifade etti.

Toy, turnuvaya destek veren ve katılan eğitim camiasına, İlçe Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü ve Eğitim-Bir-Sen'e teşekkür etti.

Haberin Devamı

Eğitim-Bir-Sen İlçe Temsilcisi Fikret Ayaz ise, eğitim çalışanları arasında kaynaşma ve dayanışmayı arttırmak, spor yapmayı alışkanlık haline getirmeyi amaçladıklarını söyledi.

Ayaz, "Sporun birleştirici ve kaynaştırıcı özelliğinin farkındayız. Dileğimiz bu etkinliğin eğitim camiasını kaynaştırması, yeni dostlukların başlangıcı olmasıdır. Eğitim-Bir-Sen olarak öğretmenlerimizin birlikteliğine katkı sağlayan sportif ve kültürel organizasyonları sürdüreceğiz." diye konuştu.

Turnuva sonunda dereceye giren takımlara ödülleri törenle verilecek.